Barnskötare 100% Stodene förskola

Om jobbet

Tjänsten är för närvarande förlagd till en äldregrupp där vi önskar förstärka med en barnskötare. Vi söker dig som brinner för ditt yrke, känner yrkesstolthet och vill vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet på bästa sätt. Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och dess styrdokument.

Kvalifikationer
Du ska vara lösningsfokuserad och se möjligheter i vardagen. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor. Du ska kunna dela med dig av erfarenheter och kunskaper liksom ta till dig andras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, din barnsyn och kunskapssyn.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Annica Åsemark, 054-5403569

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Stodene förskola består av fem avdelningar och ligger i natursköna Stodene, ca 9 km från Karlstad city. Statsbussar går kontinuerligt och busshållsplatsen ligger i anslutning till förskolan.