Barnmorskor sommarvikariat 2017, kvinnosjukvården Karlstad

Om jobbet

Vi söker barnmorskor för sommarvikariat, sommaren 2017. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och med din hjälp blir både vi och patienterna bättre. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering, rådgivning och kontakter med anhöriga. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst och möjlighet till handledarstöd. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Du är legitimerade barnmorska eller förväntas få din legitimation våren/sommaren 2017. För tjänstgöring på förlossning krävs förlossningsvana. Du är en person som har ett professionellt arbetssätt, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i ett högt tempo när det krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Ann-Louise Filipsson, avdelningschef förlossningen, 054-61 53 03

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Kvinnosjukvården har uppdraget att erbjuda länets befolkning gynekologisk öppen- och slutenvård samt obstetrisk vård. Förlossningen i Karlstad är den enda i Värmland och vi tar emot såväl normalförlossningar som riskförlossningar. Vi har en specialistmödravård och en ultraljudsmottagning samt en eftervårdsmottagning för nyförlösta kvinnor och barn. Vi har en slutenvårdsavdelning för kvinnor som ska få barn, nyss har fått barn samt kvinnor med gynekologiska sjukdomar. Det finns också gynekologiska mottagningar/fertilitetsmottagning såväl på sjukhuset som runt om i länet som tillhör kvinnosjukvården.