Automationsingenjör

Om jobbet

Du kommer som en del av vårt team ansvara för el och automation, där du fungerar som teknikavdelningens nav inom denna kompetens. Kontaktytan är stor och du är en viktig tillgång för produktionseffektiviteten inom företagets verksamhet i Filipstad.

Tyngdpunkten för ditt arbete ligger på att identifiera och utföra förbättringar i processen utifrån ett HMS och effektivitetsperspektiv. Automationsingenjörens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat
  • ansvar för felsökning och verifiering inom el och styr
  • visualisera kritiska punkter i våra processer
  • implementation/konfigurering av mjukvaruplattform
  • uppdatera anläggningens styrsystem så att dessa håller dagens standard
  • elkonstruktion inom el och styr
  • löpande kontroller av elskåp att dessa håller dagens standard
Du har teknisk utbildning med inriktning mot automation alternativt mångårig erfarenhet av PLC-arbete.

Som person är du lösningsorienterad, resultatdriven och har ett strukturerat arbetssätt. Du har god kommunikativ förmåga och ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du tycker om att påverka och ha lätt för att sätta dig in i nya utmaningar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefonnummer 0705-947277.

Sista ansökningsdag är den 28 oktober och du söker tjänsten via www.testhuset.com
Jobbfakta
Ort
Filipstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Orkla Confectionery & Snacks Sverige är en ledande kex- och snacksleverantör med välkända och starka varumärken inom respektive kategori. OLW tillverkar och säljer produkter inom segmenten chips, nötter, popkorn, dippmixer och ostsnacks. Ett exempel är klassiska OLW Cheez Doodles som är marknadens största snacksprodukt. Under varumärket Göteborgs finns de välkända varumärkena Ballerina, Singoalla, Brago, Guld Marie, Singoalla, Kung Oscar Pepparkakor m fl.Orkla Confectionery & Snacks Sverige, med 700 medarbetare och en omsättning på 1,2 miljarder, ingår i affärsområdet Orkla Confectionery & Snacks som återfinns i de nordiska länderna och Baltikum. Bolaget är en del av den norska börsnoterade Orkla-koncernen, som är den största leverantören av märkesvaror till dagligvaruhandeln i Norden.