ASIC-konstruktör till företag i Karlstad!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör kommer du att arbeta med framtagande av analog ASIC-konstruktion. Tillsammans med dina kollegor kommer du utifrån framtagen specifikation konstruera ASIC-kretsar för senare tillverkning. Efter konstruktionsfas testar du genom modellering den framtagna konstruktionen. En prototyp tas sedan fram för ytterligare mätning och verifiering före leverans till uppdragsgivare. Teknisk beskrivning och dokumentation ingår också i konstruktörens roll.

Din profil

Skallkrav:
Du som söker skall besitta följande:
  • Högskoleutbildning inom elektronik eller motsvarande, samt erfarenhet inom utbildningen eller efter utbildningen av ASIC konstruktion/Kisel konstruktion.
  • Goda kunskaper i Verilog eller VHDL genom tidigare arbete eller utbildning.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
Det ses som meriterande men inget krav om du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet inom ASIC-konstruktion.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är ansvarstagande och resultatinriktad. Du trivs med att arbeta mot uppsatta deadlines och är prestigelös i ditt arbetsutövande. Du har lätt att samarbeta med andra och har ett stort tekniskt intresse.

Villkor

start: December
lön: Enligt ö.k.
Ort; Karlstad

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonseringsdag, skicka din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Madelene Höglund, 0761646997

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Information om vår kund ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.