Arbetsterapeuter, arbetsterapimottagningen, Arvika

Om jobbet

Vi söker nu en arbetsterapeut till dagrehabilitering och en till slutenvård. Vi är en väl inarbetad arbetsgrupp med stor teamkänsla som nu vill få två nya arbetskamrater. Vi delar gärna med oss av vad vi kan och är öppna för och nyfikna på vad våra nya arbetskamrater kan bidra med. Arbetsuppgifterna innebär huvudsakligen bedömning och behandling. Verksamhetsutveckling är en del i allas arbetsuppgifter. Det finns möjligheter att arbeta inom olika områden av vår verksamhet och det är därför stora utvecklingsmöjligheter. Inom öppenvård behandlas bland annat personer med nedsatt handfunktion och personer med neurologiska åkommor med nedsatt funktions- och aktivitetsförmåga. Vi bedömer aktivitetsförmåga vid bland annat demensutredningar och smärta. Inom slutenvården arbetar vi på vårdavdelningar med områdena medicin, strokeenhet, ortopedi, kirurgi samt IVA. Inom dagrehabiliteringen rehabiliteras personer med nytillkommen/nydiagnostiserad funktions- och aktivitetsnedsättning som har behov av teambaserad rehabilitering. Teamet består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabiliteringsassistenter och vid behov kurator och logoped. Du har goda möjligheter till kompetensutveckling i ditt yrke. Vi erbjuder friskvårdstimme på arbetstid samt friskvårdsersättning. Om du inte bor i Arvika finns bra pendlingsmöjligheter. Vi ser gärna att du vill vara med och utveckla vår arbetsterapeutiska verksamhet.

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Vi söker två personer, som kan arbeta både i team och självständigt. Ingen erfarenhet krävs, men erfarenheter relaterat till våra verksamhetsområden är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Arvika
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Karin P Danielsson, enhetschef, 0570-71 23 74, 0570-71 23 30

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7000 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Arbetsterapimottagningen tillhör rehabiliteringsenheten vid Arvika och Karlstad sjukhus. Verksamheten på arbetsterapimottagningen Arvika innefattar slutenvård, dagrehabilitering och öppenvård. På arbetsterapimottagningen arbetar 8 arbetsterapeuter och 2 rehabiliteringsassistenter. Vi har ett nära samarbete med övrig personal i team runt patienten. I rehabiliteringsenheten ingår även fysioterapimottagning och kuratorsmottagning.