Arbetsterapeut, rehabiliteringsenheten, Torsby

Om jobbet

Arbetsterapeutiska insatser bland annat i stroketeamet på neurologi avdelning samt viss del öppenvård.

Kvalifikationer
En medarbetare har gått i pension och vi behöver förstärkning i gruppen. Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med arbetslivserfarenhet. Arbetslivserfarenhet och utbildning inom neurologi- och hand rehabilitering är meriterande. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Vi söker dig som är en öppen, ärlig och positiv person som trivs med att samarbeta med andra men samtidigt kan ta eget stort ansvar.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Jobbfakta
Ort
Torsby
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Jenny Rådström, avdelningschef, 0560-474 57

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med drygt 7000 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Rehabiliteringsenheten på sjukhuset i Torsby är en gemensam verksamhet bestende av arbetsterapi-, fysioterapi- och kuratorsmottagningar. Logopedresurs finns på plats 1-2 dagar/vecka. Verksamheten har eget budget- och personalansvar och bedriver verksamhet inom såväl slutenvård som öppenvård. Hos oss jobbar ett trevligt och blandat gäng med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, undersköterskor/assistent, kuratorer och vårdadministratör. Totalt är vi 24 medarbetare.