Arbetsledare

Om jobbet

Verksamheten i Säffle, Värmlandsbro, expanderar och vi söker nu ett antal arbetsledare.

I rollen som arbetsledare ansvarar du för att leda och fördela arbete, nå uppsatta mål men även för kvalitet och förbättringsarbete inom det egna området.

Vi söker dig med lämplig utbildning och erfarenhet av att arbeta i produktion. Du bör ha erfarenhet av bygg, ritningsläsning och arbetsledning, samt vara van att fatta beslut.

Allmänna datakunskaper är också meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda och motivera andra människor, till att nå gemensamma mål.

Som person bör du vara kommunikativ, positiv, problemlösande och förmåga att arbeta i ett högt tempo. Du har kvalitet och effektivitet i fokus.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 18 dec 2016.
Jobbfakta
Ort
Säffle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Moelven är en av Skandinaviens ledande producenter av träbaserade byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen har 52 operativa enheter i Sverige, Norge och Danmark med ca 3500 anställda och en årsomsättning på drygt 9,7 miljarder NOK.

Moelven ByggModul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med fyra produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 500 miljoner SEK och ca 650 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby, Sandsjöfors och Säffle.