Apputvecklare sökes till Karlstad!

Framtiden · Data & IT · 27 feb

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Som apputvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med vidareutveckling av en redan befintlig app för Android och iOS.
Beroende på vart ditt egna intresse ligger så kommer du som apputvekcklare att arbeta inom något av följande områden;
  • Som frontendutvecklare med fokus på vidareutveckling av användarvänlighet och design.
  • Som backendutveklare med fokus på vidareutveckling av appens funktionalitet.
Som apputvecklare hos vår kund kommer du att vara en del i utveklingen av en ny spännande app som inte ännu är lanserad på marknaden. Du kommer att vara en drivande och viktig pusselbit för att få appen att passa in på marknaden. Du kommer att sitta tillsammans med dina andra apputvecklarkollegor i nya lokaler i centrala Karlstad. Ni kommer att arbeta enligt scrum-metodiken.

Din profil

Skallkrav;
Vi söker dig som besitter följande:
  • Avslutad högskoleexamen inom IT, exempelvis; Dataingenjör, IT-design, systemvetare, spelutvecklare eller dig som läst IT med inriktning mot e-handelslösningar.
  • Genuint intresse för appar och apputveckling till mobiltelefoner, både för iOS och Android.
  • Utvecklat en app i exempelvis ett skolprojekt.
  • Arbetat med webblösningar samt har ett intresse för det.
Villkor

Start; Omgående
Lön; Enligt ÖK
Ort; Karlstad
Omfattning; Heltid

Urval sker löpande, skicka din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Karlstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Madelene Höglund, 0723020131

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 feb

Om företaget

Vår kund är ett nystartat dotterbolag till ett väletablerat produktbolag i Karlstad och mer information om vår kund får du vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.