Hoppa till innehåll
Kellfri AB logotyp

Lagerarbetare sommaren 2024, 4 st

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du över 18 år och söker sommarjobb? Vi söker sommarkollegor till vårt lager i Jung. Ta chansen och bli en del av vårt härliga gäng!

Om oss:
Vi på Kellfri är en ledande leverantör av produkter inom skog- och lantbruk och vi söker nu en engagerad lagerarbetare för sommarvikariat på vårt centrallager i Jung.


Arbetsuppgifter:
Som lagerarbetare kommer du att vara ansvarig för packning och plockning av produkter för slutleverans till kund. Dina arbetsuppgifter inkluderar även lastning och lossning av produkter. Under sommaren, vår högsäsong, är det avgörande att du är stresstålig, lösningsorienterad och framför allt sätter kundens behov i fokus. Arbetet kommer även att innefatta orderplockning, så erfarenhet av truckkörning och giltigt truckkort är meriterande.


Kvalifikationer:
  • Erfarenhet av lagerarbete är meriterande men ej ett krav.
  • Truckvana och giltigt truckkort är önskvärt.
  • God fysisk kondition och förmåga att hantera arbete i ett högt tempo.
  • Noggrannhet och ordningssinne.
Placering:Centrallagret i Jung.

Ansökan:
Vid frågor om tjänsten och för att skicka in din ansökan, kontakta Mats Carlson på mats.carlson@kellfri.se senast den 30 april. Vänligen ange "Lagerarbetare sommar 2024" i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande, så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Kellfri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kellfri är en helhetsleverantör av prisvärda produkter med svensk konstruktion, för alla typer av lantbruk. Med kontroll på hela kedjan, från idé till färdig produkt erbjuder de möjligheten för fler att driva verksamhet på landet. Företaget startades år 1952, omsätter ca 310 miljoner SEK och har idag 70 engagerade medarbetare. Huvudkontor ligger i Skara, Sverige. Försäljning finns även i Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, Polen och Tyskland. Kellfri AB är en del av Salix Group, en handelskoncern och affärsområde inom Volati. Volati är noterade på Nasdaq Stockholm.Mer information och kontaktuppgifter finns på: www.kellfri.se