Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Strategisk säljkoordinator till BIAB Innovation!

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att aktivt bidra till FN:s miljömål och och vara med att bidra till affärsutveckling på ett nyskapande sätt? BIAB Innovation söker dig som delar deras entusiasm för hållbarhet och innovativt arbete. Du kommer få möjligheten att inte bara forma företagets framtid utan även göra en verklig skillnad i världen. Varmt välkommen med din ansökan!



Om tjänsten

BIAB Innovation

BIAB Innovation är en aktör som specialiserar sig inom ett nischområde, där deras uppdrag sträcker sig bortom traditionell affärsverksamhet. Deras unika inriktning kombinerar affärsframgång med ett djupt engagemang för att göra en meningsfull skillnad i världen. De har har etablerat sig som en pålitlig leverantör till FN och andra liknande hjälporganisationer, där de levererar produkter för krig och krissituationer.

De strävar efter att skapa en positiv inverkan för de mest utsatta i världen. Genom att integrera affärsutveckling med socialt ansvarstagande, tar BIAB Innovation aktivt steget mot att uppnå FN:s miljömål och bidra till en bättre framtid.

Om Rollen

I rollen som Strategisk säljkoordinator på BIAB Innovation kommer du att inneha en position där du aktivt bidrar till företaget tillväxt! Rollen kommer att vara kombinerad av research, administrativt arbete och att bygga internationella relationer. Det finns goda utvecklingsmöjligheter framåt, men till en början kommer du agera spindeln i nätet och stötta upp kollegorna i ditt team.

En betydande del av din roll kommer att omfatta leverantörsutveckling, där du i samarbete med teamet kommer att utveckla och underhålla leverantörskontakter samt söka efter nya leverantörer för att säkerställa en konkurrenskraftig och pålitlig leveranskedja.

Vidare kommer du att arbeta aktivt med att stärka företagets position gentemot FN, inklusive att skapa goda relationer med andra relevanta aktörer såsom Business Sweden (BuS), Utrikesdepartementet (UD) och andra kanaler som stödjer svenska företag gentemot FN och andra marknader, inklusive Ukraina.

Vidare i din roll kommer du även att vara övervaka relevanta upphandlingar inom affärssegmentet och söka ytterligare affärsmöjligheter för BIAB:s produkter och tjänster.

Du erbjuds

  • Socialpåverkan och hållbarhet: Delta i meningsfulla insatser för att stödja samhällen i nöd och aktivt bidra till FN:s hållbarhetsmål. Se din roll som en möjlighet att göra skillnad och skapa positiv förändring.
  • Frihet och flexibilitet: Arbetsmiljö som främjar frihet och ansvar.
  • Verksamhetsutveckling och intern tillväxt: Driva företaget framåt och växa internt, där du blir en nyckelperson för framtida investeringar.
  • Internationellt arbete: Skapa meningsfulla kontakter och samarbeta över gränser med företag från olika branscher och länder.


Kvalifikationer
  • Har arbetslivserfarenhet av strategiskt arbete med kunder kopplat till försäljning
  • Har en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område, så som ekonomi, inköp eller försäljning
  • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort

Det är meriterande om du har

  • Har ett kontaktnätverk inom näringslivet
  • Erfarenhet av försäljning till FN alternativt statliga, kommunala organisationer eller andra institutioner där man arbetar med LOU (Lagen om offentlig upphandling)
  • Språkkunskaper i andra språk än engelska och svenska är meriterande

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Noggrann
  • Initiativtagande
  • Kommunikativ
  • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se