Hoppa till innehåll
Elcykelpunkten Stockholm AB logotyp

Butikssäljare - Uppsala

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mikael Säfvestad
Telefon
Ansök nu
Är du vår nya kollega som brinner för sälj och cyklar?

Då ser vi gärna att du är med och driver vår butik i Boländerna/Uppsala. Ditt huvudfokus ligger i att ge våra kunder hög kvalitet i sälj och service. I vår butiksmiljö har man stor möjlighet att påverka kundens val och förståelse kring vad som är viktigt när man ska välja elcykel.

Vilka är vi?

Elcykelpunkten är Sveriges största elcykelbutik på nätet och har 10 fysiska butiker runt om i landet samt fler som öppnar inom kort. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och har idag ca 55 anställda totalt. Vi driver även varumärket GreenBenefits där vi säljer förmånscyklar till privata företag och kommuner.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Cykelförsäljning samt merförsäljning utifrån kundens behov.
  • Montering av cykel
  • Merchandising av samtliga produktkategorier
  • Kvalitetssäkring av butik och koncept
  • Ansvarig för att maximera kundnöjdheten i butik
Vem är du?
  • Ansvarstagande och gillar ordning och reda
  • Har en möjlighet att arbeta både vardagar och helger
  • Trivs med kundkontakt och har tidigare erfarenhet av försäljning
  • Ett bra sinne för detaljer i butik
  • Goda kunskaper i svenska
  • Kunskap kring cyklar är meriterande men inte ett krav
Anställningsform och arbetstid

Tillsvidareanställning med en inledande provanställning om 6 månader. Tjänsten är på ca 80%, vardagar och helger i vår butik i Boländerna Uppsala. Möjlighet att gå upp till 100% finns på sikt.
Elcykelpunkten Stockholm AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Elcykelpunkten

Vi är dedikerade till att främja hållbar transport och en hälsosam livsstil genom försäljning av elcyklar. Med en stark position inom branschen har vi tre huvudfokus som driver vår verksamhet.

E-handel

Elcykelpunkten har en framstående e-handelsnärvaro där vi erbjuder ett brett sortiment av elcyklar och tillbehör. På vår webbplats kan du utforska olika modeller, jämföra funktioner och priser samt enkelt beställa din elcykel med valmöjlighet för hemleverans eller butiksupphämtning. E-handel utgör en central del av vår affärsmodell och gör det möjligt för kunder i hela Sverige att smidigt köpa elcyklar.

Franchisedrivna butiker

Med vårt nätverk av franchisedrivna butiker i hela landet får våra kunder möjlighet att testa och uppleva olika elcykelmodeller innan de tar beslutet. Här kan du också dra nytta av personlig rådgivning och service från kunniga säljare. Franchisebutikerna är en viktig del av vår strävan att erbjuda en professionell och personlig kundupplevelse.

Förmånscyklar

Vårt systerbolag GreenBenefits är nära samarbetande med oss och erbjuder förmånscyklar till företag och organisationer. Anställda har möjlighet att dra nytta av skatteförmåner och rabatterade priser på cyklar genom GreenBenefits. Detta främjar användningen av elcyklar som ett hållbart och hälsofrämjande transportalternativ och är en mycket uppskattad förmån av anställda.

Elcykelpunkten är en mångsidig organisation som kombinerar e-handel, fysiska butiker och förmånscyklar för att främja användningen av elcyklar som ett hållbart och hälsosamt alternativ. Vårt åtagande att göra elcyklar mer tillgängliga och attraktiva är en viktig del av vår strategi och bidrar till en grönare och mer hälsosam framtid.