Vill du hjälpa Young Professionals att få jobb? Bli vår Brand Ambassador på Uppsala universitet!

Om jobbet

Rollen som brand ambassador är en värdefull resurs för oss för att kunna hitta rätt kandidater till våra uppdrag samt för vår marknadsavdelning. I rollen arbetar du med att informera studenter och unga akademiker om Academic Works verksamhet och om våra kunders uppdrag på mässor, arbetsmarknadsdagar och andra roliga events som planeras av vår event coordinator. Nu söker vi en ny ambassadör till Uppsala universitet!

Information om uppdraget

Som Brand Ambassador är ingen arbetsdag den andra lik. Jag träffar nya människor och besöker nya platser för att hjälpa studenter och akademiker att hitta intressanta jobb som passar just dem. Att dessutom få jobba i en positiv och inspirerande arbetskultur gör mig peppad att göra ett bra jobb. Arbetet är enkelt att kombinera med studierna och jag får möjlighet att utveckla min säljförmåga och komma med nya idéer.

så här beskriver en av våra medarbetare hur det är att arbeta som Brand Ambassador hos oss. Stämmer det överens med dig och din ambition är det kanske du som blir vår nästa Brand Ambassador?

Vi erbjuder dig att vara en del av vårt lokala ambassadörsteam där du kommer av vara en viktig resurs för vårt kontor vid tillsättning av våra uppdrag samt för vår marknadsavdelning. Som Brand Ambassador arbetar du med att informera studenter och unga akademiker om Academic Works verksamhet genom mässor, arbetsmarknadsdagar och andra event. Du får möjligheten att samarbeta med vår Event Coordinator som är lokalt marknadsansvarig och våra Brand Ambassadors som studerar på universitet och högskolor i regionen.

Detta är en jättebra möjlighet för dig som är nyfiken på marknadsföring och försäljning, och som vill få ytterligare erfarenheter inom området. Du blir en del av en miljö där laganda och energi värdesätts högt och där ambition premieras. Hos oss är även kulturen och trivseln inom företaget nyckeln till vår framgång.

Arbetsuppgifter
  • Medverka på arbetsmarknadsdagar, mässor och events där du hjälper intresserade studenter registrera sig i vår databas och informerar om vår verksamhet och om lediga jobb.
  • Assistera eventkoordinatorn vid föreläsningar som Academic Work anordnar på högskolor och universitet i regionen.
  • Affischera och nätverka på den ort där du studerar.
  • Göra punktinsatser vid snabba tillsättningar samt informera om specifika tjänster
Vi söker dig som
  • Studerar vid Uppsala universitet
  • Har B-körkort
  • Är flexibel och har möjlighet att arbeta med relativt kort varsel
  • Har ett stort engagemang och driv och gärna tar egna initiativ
  • Är van att tala inför grupp och är bra på att nätverka
Vidare är du ambitiös och pålitlig. Det är meriterande om du har jobbat via Academic Work tidigare eller har erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Du bör ha minst tre terminer kvar av dina studier då vi gärna ser ett långsiktigt samarbete. Naturligtvis är du även en medarbetare som lever våra värderingar!

Uppdraget startar med en utbildning där du får lära känna Academic Work samt får en introduktion i eventmarknadsföring. Detta är en möjlighet för dig att lära dig mer om marknadsföring och få relevant arbetslivserfarenhet.

Till dig som vill lite mer- välkommen till oss!

We reward ambition!

Övrig information

START: Omgående

OMFATTNING: Ca 10-15 timmar per månad, men omfattningen kan variera något.

PLACERING: Vi söker Brand Ambassador till våra universitet och högskolor i Stockholm, Västerås och Uppsala. Via den här annonsen söker du till tjänsten vid Uppsala universitet.

KONTAKTPERSON: Sanna Richter, Talent Acquisition Manager

REFERENSNUMMER: 1044510

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionsthlmvast@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

Skydd för den personliga identiteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer under vår PUL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här!

Varmt välkommen!