Vill du arbeta med kvalitet inom produktionsindustrin? Habia behöver dig!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som kvalitetsingenjör på United Flexible Sweden - Habia. Denna tjänst ger dig möjlighet att vara med och utveckla kvalitet i alla led i produktionen. Du kommer att få sätta dig in i företagets alla processer från råvara, genom alla led i produktionen till hur den färdiga produkten levereras till slutkund. Du kommer att jobba med kunder samt kollegor inom försäljning, teknik och produktion, du är den som går tillbaka och utreder synpunkter från kunder och driver de ständiga förbättringar som behövs i processen. I tjänsten kommer du också arbeta med hela utvecklingskedjan från tekniska utredningar, kravspecifikationer, maskinanpassningar, testkörningar till dokumentation. Du kommer att bli en del av kvalitetsavdelningen som idag består av tre personer.

Tjänsten är förlagd till Habias lokaler i Knivsta, norr om Stockholm. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Habia.

Din profil

Vi söker en härlig personlighet som passar hos oss! Med det menar vi dig som drivs av detektivarbete, att följa upp frågor från kunder kopplade till interna processer, att skapa sig en förståelse för hela produktionsledet samt långsiktigt använda denna kunskap till att skapa bättre kvalitet. Du kommer också att få arbeta med människor, både kunder samt alla som arbetar i den interna organisationen.

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör i botten och du har någon erfarenhet av att arbeta i kvalitetskrävande branscher. Du har ett naturligt kvalitetstänk och drivs av uppgiften att hela tiden skapa förbättring. Du får gärna känna igen dig som driftig, innovativ, självgående, analytisk, kundfokuserad och målinriktad. Du vill ha ett flexibelt och omväxlande arbete och gillar att arbeta både självständigt och i team. För att klara alla delar i tjänsten behöver du tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson: joel@2complete.se // 084454344

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Kontakt

Ring Joel Claeson, 084454344

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Habia är en av Europas ledande tillverkare av fluorplastslang, högtrycksslang samt maskinbearbetade detaljer av PTFE. Habia ingår I United Flexible sedan januari 2015. Våra produkter tillverkas enligt högsta kvalitetsstandard. I samarbete med kunder som Linde/AGA, ABB och andra välkända företag har vi dessutom utvecklat ett unikt koncept för kopplade gasslangar. Vi levererar produkter till kunder i hela världen och omsätter årligen mer än 12 miljoner euro.