Vi söker en junior byggnadsingenjör med ett öga för arkitektur

Om jobbet

Är du en nyexaminerad byggnadsingenjör med visioner om att arbeta mot arkitektur och kreativt skapande? Då är detta en unik möjlighet för just dig!

Dina arbetsuppgifter

Som byggnadsingenjör kommer du att få rita och planera skolor, bostäder och indistrier för olika projekt. Projektens omfattning varierar från ett par dagar till flera månader. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att delta i möten med kunder inför kommande projekt. Som nyexaminerad får du verkligen möjlighet att växa in i rollen som byggnadsingenjör och du får chansen att gå med erfarna kollegor och därmed successivt komma i kontakt med nya arbetsuppgifter. I byggnadsingenjörernas arbetsgrupp finns också experter på arkitektur och landskapsplanering.

Din profil

Krav:
  • Byggnadsingenjörsutbilndning på antingen högskole- och civilingenjörsnivå
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Relevant extrajobb eller exjobb.
  • Revit
  • AutoCAD
Vidare ska du vara intresserad av samhällsfrågor, engagerad och initativrik. Du ska även ta eget ansvar och vilja utvecklas med företaget. Eftersom du arbetar i ett team med arkitekter är det som ovan nämnt en styrka om du gillar att skapa samt har ett öga för formgivning.

Villkor

Omfattning: Heltid, 8-17 med flex
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse
Ort: Uppsala eller Gävle

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag. De skapar lösningar inom stadsbyggnad och infrastruktur för en hållbar samhällsutveckling. Vår kund är idag en koncern på ungefär 1 500 medarbetare med kontor runt om i landet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.