Valideringsingenjör till framstående teknikkonsultbolag

Om jobbet

Nu söker vi för kunds räkning en strukturerad och utåtgående valideringsingenjör inom life science.

Dina arbetsuppgifter

Som valideringsingenjör får du arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom life science inom svensk industri, med uppdrag inom exempelvis produkt- , process-, och produktionsutveckling. Du kommer på sikt få ansvar för att planera och utföra valideringar och kvalificeringar vilka sker enligt gällande krav i regelverket.

Din profil

Vi söker dig som tycker att är roligt att jobba i projektform, har viljan att arbeta med människor och har förmågan att kommunicera tydligt och effektivt. Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Utöver detta tror vi att du uppfyller de flesta av nedanstående punkter:
 • Ingenjörsutbildning inom troligtvis kemiteknik, bioteknik eller maskin
 • GMP är ett välbekant arbetssätt för dig
 • ISO13485 är ett välbekant arbetssätt för dig
 • Behärskar svenska & engelska flytande i tal och skrift.
 • har någon form av erfarenhet från labbmiljö
Meriterande:
 • Utrustningsvalidering
 • Datavalidering
 • Renrum
 • Rengöringsvalidering
 • Renmedia
 • Aseptisk teknik
 • Sterilisering
 • Riskanalyser
Villkor

Start: omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Ort: Uppsala
Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning

Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sanna Andersson-Hamrén, 076-199 81 41

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 apr

Om företaget

Vår kund är ett stort och snabbrörligt teknik- och ingenjörskonsultbolag med stort hjärta. Du kommer få en rad kompetenta kollegor och chans att arbeta med intressanta kunder. Vår kund erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Mer information om vår kund kommer lämnas vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.