Travel Manager till Svenska Kyrkans Kansli i Uppsala!

Om jobbet

Har du erfarenhet av inköp och med category management? Har du erfarenhet från resebranschen? Är du ute efter nya utmaningar? Då har vi på Adecco det perfekta uppdraget för dig!

Om tjänsten
Det nationella kyrkokansliet i Uppsala företräder Svenska Kyrkan i Sverige och internationellt och arbetar med frågor som rör hela organisationen. På kansliet arbetar omkring 500 personer på olika 11 avdelningar.

I rollen som Travel Manager kommer du att arbeta som inköpare och som kategoriledare. Du kommer att ha två ansvarsområden. Det första ansvarsområdet är inom Travel Management där du ansvarar för både nationella och internationella resor. Det andra ansvarsområdet är inom personalkategori där din funktion kommer att vara kategoriledare för kontor- och städmaterial.

Vidare kommer din roll som Travel Manager att innebära:
  • ta fram och genomföra strategier för resor
  • leda och genomföra upphandlingar
  • följa upp och utveckla leverantörsrelationer
  • operativt stödja och effektivisera processer inom reseområdet för Kyrkokansliets resenärer och resebokare
  • bistå i att ta fram och utveckla de olika policyerna i takt med att vi och omvärlden förändras
  • följa upp miljö- och klimatpåverkan
  • optimera logistikflödet inom respektive inköpskategori
  • förstå organisationens behov, etablera och utveckla samarbete med andra enheter inom Svenska kyrkan och referensgrupper inom kategorin
Om dig
Som person ser vi att du är analytisk, driven och strukturerad med ett affärsmässigt förhållningssätt. Du kan arbeta självständigt och verkställa dina planer samtidigt som du bidrar genom att vara en ambassadör för förändring och utveckling inom dina områden. Har du lätt för samarbete och att skapa goda relationer och nätverk kommer du lyckas i rollen.

Då du kommer att identifiera, driva och slutföra förändringsprojekt inom kategoriområdena bör du ha arbetserfarenhet av inköp, ha förhandlingsvana och en mycket god kommunikativ förmåga. Meriterande om du har erfarenhet av Category Management.

Om anställningen
Tjänsten som Travel Manager är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och uppdraget är till en början på 6 månader och för rätt person finns det stora möjligheter till att tjänsten övergår till anställning direkt hos Svenska Kyrkans kansli.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Sixtensson på 08 598 98 156.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anna Sixtensson, 08 598 981 56

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.