Transportledare till Uppsalakontroret

Om jobbet

Mellansvenska Logistiktransporter AB - MLT - Vi tar ansvar, jobbar tillsammans och är lätta att ha att göra med! MLT är ett transportföretag som för närvarande ägs av 120 åkerier med
350 fordon. MLT omsätter ca 600 mkr och finns representerade med kontor i Uppsala, Västerås, Sala och Gävle.
Verksamheten drivs i affärsområdena Bud & Distribution, Bygg &
Anläggning samt Industri & Återvinning


Till huvudkontoret i Uppsala söker vi nu en,

Transportledare

Hur ser din arbetsdag ut?
Som transportledare arbetar du med att leda och fördela kundernas transport- och maskinuppdrag med hjälp av egna och inlejda resurser i strävan att uppnå en för kunden och MLT optimal logistik. Till din hjälp har du kraftfulla hjälpmedel i form av ett heldatoriserat transportledningssystem med handenheter i samtliga lastbilar. En stor del av arbetet gör du dock genom en personlig kontakt med kunderna och åkarna.

Vem är du?
Du som söker bör ha ett antal års erfarenhet av liknande arbete eller åtminstone en bred branscherfarenhet med ett brett kontaktnät.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du har lätt för att samarbeta och kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Att du har en god kommunikativ förmåga, är utåtriktad och har känsla för service ser vi som en förutsättning för att vara framgångsrik i rollen som transportledare hos oss. Du arbetar obehindrat i datormiljö.

För att trivas på MLT tänker vi oss att du är positiv, öppen samt har känsla för ordning och reda. Precis som dina blivande kollegor.

Vilka är vi och vad erbjuder vi?
Tjänsten är en tillsvidaranställning på heltid med 6 månaders inledande provanställning. Du kommer tillhöra affärsområdet anläggning- och industritransporter och rapportera till affärsområdeschefen.

Vi ser det som en självklarhet att våra blivande medarbetare trivs i en värderingsstyrd organisation och att de delar våra värderingar.

Vi erbjuder dig en del i en organisation som månar om sin personal och erbjuder förmåner som bra företag

Så ansöker du
Eftersom urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 oktober
2016
. Märk ansökan Transportledare. Har du frågor eller funderingar kring ansökningsförfarandet kontakta HR-ansvarig Sofie Funning 010-722 28 07.

För ytterligare information om företaget hänvisar vi till vår hemsida: www.mltab.com

Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Administration & Ledning
Logistik
Kontakt

Mejla eller ring Sofie Funning, 0702718316

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget