Trafikledare Best Transport Uppsala

Om jobbet

Best Transport expanderar och behöver förstärka trafikledningen i Uppsala med ytterligare en medarbetare. I Uppsala erbjuder Best Transport trevligt kontor i lantlig miljö, ett stenkast från innerstaden.

Trafikledaren spelar en avgörande roll för hur Best Transport levererar den service och kvalitet som våra kunder förväntar sig. I trafikledningen är tempot är periodvis väldigt högt och många saker händer samtidigt vilket ställer stora krav på samarbete och fokus på det som för tillfället är viktigast. Kundservice, effektivitet och lönsamhet för våra anslutna åkerier är några exempel på aspekter att ta hänsyn till i det dagliga arbetet. I rollen som trafikledare ingår även en hel del kundkontakter.

Tjänsten är ett vikariat med goda möjligheter till förlängning. Rollen är mycket omväxlande och arbetet innebär en stor variation av uppgifter att lösa. Vikariatet sträcker sig från 2017-01-02 - 2017-09-01.

Vi söker dig

Med ett logiskt och uppfinningsrikt sinne som är lösningsfokuserad och behåller lugnet trots att det brinner i knutarna. Du behöver ha god lokalkännedom i Uppsala med omnejd och förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska (engelska är meriterande). Att du är van att arbeta med datorer är ett måste. Troligtvis har du någon slags erfarenhet från liknande tjänster, t.ex. bud-, flytt- eller specialtransporter men överbevisa oss gärna!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Administration & Ledning
Distribution
Logistik
Kontakt

Mejla eller ring Jonas Wahlström, 0704105051

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget

Sedan 1976 har Best Transport erbjudit små och stora företag prisvärda transportlösningar och har sedan starten tagit positionen som en av Sveriges ledande aktörer av Bud-och lokala transporter, Best utför dagligen tusentals uppdrag och sysselsätter i dagsläget drygt 400 fordon i Sverige och Norge. Best primära upptagningsområde är de nordiska storstadsregionerna.

Bolaget har på kort tid genomfört ett stort antal förvärv parallellt med re-lansering av varumärket, sedan hösten 2015 syns Best Transport med en helt ny grafisk profil. Best finns idag med egen verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Växjö, Luleå och Oslo. Best-koncernen omsatte 412 mSEK under verksamhetsåret
2015.


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var