Testkoordinator / testanalytiker till spännande uppdrag i Uppsala

Poolia IT · Data & IT · 11 dec

Om jobbet

För kunds räkning söker vi just nu en testkoordinator/ testanalytiker för ett konsultuppdrag hos vår kund i Uppsala. Tjänsten beräknas starta så snart som möjligt och pågå till och med mars 2017.

För tjänsten kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Vi letar efter dig som har dokumenterad erfarenhet av funktionstestning av webbapplikationer. Du kommer i dina arbetsuppgifter att designa, skapa och granska testförhållanden / scenarier och skript. I din roll som testkoordinator ser du till att testningen schemaläggs samt att eventuella frågor besvaras. Vidare så ansvarar du för att fördela arbetsuppgifterna i teamet samt se till att arbetet är jämnt fördelat.

Du kommer även att arbeta med:
  • analys av resultat vid testkörning
  • koordinera prioritet av testskript och defekter
  • sätta in åtgärder för att spåra och återställa defekter
Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du som söker har kunskap om standardmetoder, verktyg och processer för mjukvarutestning. Vidare har du tidigare erfarenhet av testverktyg som HP Quality Center (QC) / ALM och Rally. Svenska och engelska har du goda kunskaper i. Som person är du organiserad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.