Telekomsäljare med tekniskt intresse till Dialect Uppsala

Om jobbet

Dialect Uppsala söker drivna, engagerade och teknikintresserade stjärnor som vill fortsätta utvecklas i en växande framgångsorganisation inom telekom och IT. Vill du tilhöra ett framgångsrikt kontor som satsar på sina anställdas utveckling och där du som anställd ges bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll? Då kan rollen som telekomsäljare vara något för dig, sök tjänsten i dag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Dialects räkning en säljare inom telekom till deras växande och framgångsrika kontor i Uppsala. Uppsala-kontoret har haft en stark tillväxt och söker nu därför ytterligare en säljare till deras telekom-team. Du kommer att arbeta från företagscentret i Uppsala och kontakta kunder i Uppsala med omnejd, där du efter 6 månaders provanställning kommer få tillgång till egen tjänstebil.

Dialect erbjuder en trevlig arbetsplats med spännande framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå målen. Du blir en del av en företagskultur som präglas av mångfald, kundfokus, affärsmannaskap och entreprenörsanda och du erbjuds utvecklande arbetsuppgifter i en expanderande verksamhet.

Kika gärna på sidan Medarbetare för att läsa om hur några av medarbetarna tycker att det är att jobba på Dialect. Se även gärna denna film om hur det är jobba på Dialect.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Dialect.

Arbetsuppgifter

Som telekomsäljare kommer du aktivt besöka och jobba med nya och befintliga företagskunder. Bokning och genomförande av kundbesök är den stora delen av arbetet, men även att ha ett öppet sinne så du lätt kan se och läsa av kundens verksamhet och dess behov är ett måste.

Du kommer till exempel att:
 • Använda behovsstyrd försäljning för att erbjuda kunderna mobila företagslösningar
 • Sälja tjänster inom mobil och mobilabonnemang
 • Arbeta självständigt och med egen budget
För att ges bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll kommer din introduktion innefatta en telekomutbildning hos en av de större operatörerna. Du kommer även få stöttning och coachning av ditt team och få göra sambesök tillsammans med erfarna kollegor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning inom teknik eller telekom med goda resultat. Kanske har du tidigare arbetat mot privatpersoner i butik och nu vill ta steget vidare till att jobba med företagsförsäljning ute hos kund? Du drivs av att påverka och ansvara för dina egna resultat och trivs i en roll med många sociala kontakter. Utöver detta ser vi även att du:
 • Har B-körkort och helst har tillgång till egen bil
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska
 • Har ett intresse för teknik och telekom
Det är meriterande om du tidigare har arbetat mot budget och mätbara resultat.

Som person ser vi att du är resultatinriktad och har en hög aktivitetsnivå. Du visar tydligt dina utvecklingsambitioner och hanterar parallella processer utan problem. Vidare är du van med att arbeta självständigt, sätta och jobba mot högt uppsatta mål och har ett sinne för försäljning. Din främsta prioritet är försäljning, människor och teknik, samt att ha en god initiativförmåga där du alltid strävar efter att hitta bra lösningar för kundens bästa.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Grundlön och en provisionsbaserad del
 • Efter sex månaders provanställning kommer du att få tillgång till egen tjänstebil.
 • Placering: Uppsala
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör: Sofie Hillborg, 08-120 522 85
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 feb

Om företaget

Dialect levererar it- och telekommunikation till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster. Dialect omsatte över en miljard kronor 2014 och har idag över 550 anställda.