Teknisk reklamationshanterare till läkemedelsbolag i Uppsala

Om jobbet

Är du en noggrann person som är intresserad av att få in foten på ett företag inom Life-Science? Drivs du av problemlösning och har ett tekniskt intresse? Då kan detta vara rollen för dig! Vår kund söker nu en teknisk reklamationshanterare för att stötta teamet i Uppsala.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en teknisk reklamationshanterare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som teknisk reklamationshanterare kommer du hantera reklamationer som inkommer från företagets återförsäljare och distributörer. Teamet består av tre personer som samarbetar men du kommer också att jobba självständigt. Arbetet innefattar felsökning, problemlösning och uppföljning av återkommande reklamationstyper.

Du kommer till exempel att:
 • ta emot och registrera reklamationer i företagets databas Trackwise
 • undersöka inkommande reklamationsgods och klassificera felen
 • skapa trendanalyser av de olika felen i Excel
Jobbet passar dig som vill få erfarenhet av Life Science branschen och få in en fot på ett stort läkemedelsbolag i Uppsala.

Vi söker dig som
 • har en eftergymnasial utbildning inom biomedicin, kemi eller liknande
 • har ett tekniskt intresse
 • har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel
 • är flytande i svenska och engelska då detta är språk som används i den dagliga kommunikationen
Som person är du ansvarstagande och självgående då du förväntas att på egen hand hantera de reklamationer som kommer in. Du jobbar noggrant och ger inte upp i första taget. Vidare ser vi att du är en positiv person som tillför energi till gruppen.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid tom 31 dec
 • Placering: Uppsala
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid.
Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Vår kund är ett globalt företag som levererar innovativa medicinska dermatologiska lösningar och tillgodoser behoven hos patienter och vårdpersonal runt om i världen. Företaget har 34 helägda dotterbolag med ett världsomspännande nätverk av distributörer och över 5000 anställda.