TEKNIKER TILL VÅR PRODUKTION - UPPSALA & STOR-STOCKHOLM

Om jobbet

Vi på Tubus System söker nya tekniker till vår produktion som kommer att utgår från Uppsala för att utföra arbeten i Uppsala samt i och runt Stor-Stockholm.

För oss är rekrytering ett väldigt viktigt steg för vår fortsatta framgång. Vi ser att vi utökar familjen med nya medlemmar och då är det viktigt att vi delar samma värderingar.

Vi söker dig som vill vara med och arbeta ute i vår produktion och bygga nya avloppsrör i gamla. Du arbetar som regel i lägenheters kök, wc, badrum och källarutrymmen. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du möter nya människor dagligen.

Våra medarbetare har stor kunskap om våra tekniska lösningar, utrustning och arbetsmetod. Vi vill inte bara bygga nya rör i fastigheter utan jobbar långsiktigt med miljö där framtiden är i fokus. För oss är det en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer och är goda referenser. Det är också en självklarhet att våra medarbetare är motiverade och vill göra ett bra jobb. För att uppnå detta jobbar vi alltid med kvalitet som högsta prioritet i alla arbetsmoment och i vår utveckling. Vi ser därför ständigt över våra arbetsprocesser för att alltid ligga i framkant.

Vi letar inte efter vem som helst utan vi letar efter dig som känner att du stämmer in på våra tankar och värderingar. Det är för oss helt avgörande för att vi ska ha en bra framtid tillsammans.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätt in dig i vår verksamhet genom en gedigen introduktion i yrket. Vi vill investera långsiktigt och vi vill att du har samma inställning. Du börjar som lärling och får på så sätt möjlighet att skaffa dig en unik diplomerad yrkesutbildning i enlighet med Tubus Systems reliningsmetod. Efter avslutad utbildning och praktik erhåller du internationell certifiering.

Vi har inte krav på någon specifik bakgrund utan allra viktigast är din inställning.
Utöver det behöver du vara en lagspelare och ha en viss vana av verktyg privat eller från tidigare arbete. Du behöver också ha B-körkort och av säkerhetsskäl ha kunskaper i det svenska språket. Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så behöver du kunna resa i tjänsten.
Läs mer om oss och tjänsten på: www.tubussystem.se under karriär/ lediga tjänster.

Vid frågor kontakta:
Markus Kjellberg, Distriktschef Stockholm på telefon 08 - 440 49 40
Ansökan mejlas till:
malin.holmberg@tubussystem.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: relining
relinare rörinfodring infodring rörinfodrare infodrare rörtekniker resande resejobb resemontör resor vvs plast traktamente plasta rör avlopp sanitet renovera renovering stamrenovering
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Tubus System samlar idag runt 100 noga utvalda personer med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Företagets huvudsakliga verksamhet är att bygga nya avloppsrör i de befintliga. Relining är ett etablerat och miljövänligt alternativ till ett traditionellt stambyte.
Vi utför arbetet via befintliga anslutningar. Vi startade 1998 och är idag även verksamma internationellt med kontor i Holland, Tyskland och Italien. Läs mer på: www.tubussystem.se