Tekniker för EL-arbete till Uppsala

Randstad · Bygg & Hantverk · 24 okt

Om jobbet

Vi söker en tekniker med behörighet för elarbete. Du ska ha Allmän behörighet eller ABL som lägst. För att vara aktuell för tjänsten måste du vara helt färdig med din lärlingsperiod och inneha AB eller ABL certifikat från Elsäkerhetsverket. Om du har erfarenhet av installationer, underhåll och drift finnes detta mycket meriterande. Start är omgående. Mycket goda utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftig lön erbjuds!

Dina arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet innebär: åtgärda felanmälningar, felsöka, utföra installationer, förebyggande service, underhåll och reparationer på olika anläggningar och fastigheter. Du kommer att arbeta med både lågspänning och högspänning. I arbetet ingår kontroller och underhåll av brandlarm och sprinklersystem samt förbättringsarbete.

Din bakgrund

Du är färdigutbildad tekniker och innehar certifiering för allmän behörighet för elinstallationer Har du dessutom behörighet för att jobba på installationer över 1000V finnes detta mycket meriterande. Du kan kommunicera på både svenska & engelska. Körkort B erfordras.

Dina egenskaper

Du är en självgående, noggrann, strukturerad och driven person som klarar av att planera ditt eget arbete. Du kommunicerar väl, har en prestigelös och flexibel inställning till arbetet samt en naturlig känsla för kundservice.

Ansökningsprocess

Vill du veta mer om tjänsten? Ring Camilo Garcia - 072-9889044. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Mejla Randstad

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.