Systemutvecklare till spännande konsultuppdrag hos SLU

Om jobbet

För SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, söker vi nu ytterligare en engagerad systemutvecklare! Du erbjuds ett flexibelt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Arbetsplatsen finns på Ultuna, där IT-avdelningen huserar i nya fina lokaler med naturnära omgivning. För rätt person kan möjlighet till anställning hos kunden finnas.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen, varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer i tjänsten som systemutvecklare att arbeta i ett engagerat team på en trevlig arbetsplats hos vår kund. I din roll som systemutvecklare kommer du att arbeta med systemutveckling, i första hand inom insamlingssystem för att kvalitetsäkra, tillhandahålla samt lagra data. Arbetet innebär även att nyutveckla, vidareutveckla och förvalta system som hanterar data från olika källor och till olika analys- eller presentationssystem.

I rollen som systemutvecklare kommer du ha nära kontakt med kunder och du kommer självständigt dra upp arkitektur, planera ditt systemutvecklingsprojekt samt följa företagets riktlinjer. Du kommer att arbeta i Uppsala men projekten arbetar mot flera orter och du måste ha vilja och möjlighet att i begränsad omfattning resa mellan dessa orter.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker har en högskoleutbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande och har antingen nyligen avslutat dina studier eller arbetat i liknande roll ett par år. Du hanterar svenska och engelska obehindrat, i såväl tal och skrift. Det är meriterande om du arbetat med agil systemutveckling.

Vi ser att du har erfarenhet av:
  • Microsoft C# och .NET inklusive Windows Presentation Foundation (WPF) i Visual Studio 2015
  • SQL Server, SQL Server Integration Services (SSIS) och SQL Server Reporting Services (SSRS) är starkt meriterande
  • Erfarenhet av Python är meriterande
Som person är du social, driven och har ett stort intresse av att lära dig nya saker. Du har lätt för att arbeta i grupp, men självklart är du självgående när det krävs. Rollen kommer att röra sig över ett stort spektra och som medarbetare är det viktigt att du är beredd att ta stort ansvar och är initiativrik.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Sveriges lantbruksuniversitet utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och utnyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och land-skapsarkitekt.

SLU har drygt 3 000 medarbetare, 5 000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.