Supply Planner

Om jobbet

Himla befinner sig i en spännande tillväxtfas och söker nu en Supply Planner som kommer att vara navet i företagets fortsatta utveckling!

Din roll
Som Supply Planner ingår du i inköpsavdelningen tillsammans med en inköpschef och en produktutvecklare. Du har en koordinerande roll mellan
inköpsavdelningen, säljorganisationen, lagret samt våra leverantörer.
Ditt uppdrag är att ansvara för samt hantera varuflödet från leverantör till Himlas huvudlager i Uppsala med fokus på att säkerställa optimala lagernivåer. I arbetsuppgifterna ingår att göra veckovisa behovsanalyser
tillsammans med försäljningsavdelningen och inköpschefen, ta fram relevant statistik samt skapa prognoser för att kunna planera vilka lagernivåer som behövs för att möta marknadens förväntningar. Du kommer även att ansvara för leverantörsorder och leveransbevakning samt hantera all administration kring inleveranser.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom logistik/supply chain. Du har minst ett års erfarenhet från en liknande roll, där du har hanterat varuflöden. Du har även erfarenhet av att ta fram och hantera statistik samt genomföra behovsanalyser och prognosarbete i syfte att optimera lagernivåer. De flesta av våra leverantörer är placerade runtom i Europa vilket innebär att du bör känna dig bekväm med att uttrycka dig på engelska. Du behöver även ha goda datorkunskaper samt erfarenhet av att arbeta i ordersystem.

Som person är du organiserad och strukturerad samt kan hantera flera parallella processer samtidigt. Du har en god analytiskt förmåga och kan utifrån siffror och statistik föra resonemang och dra slutsatser. Vidare är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga men kan på ett självständigt sätt driva ditt arbete framåt genom att ta fram den information du behöver för att kunna fatta beslut inom ditt ansvarsområde.

Övrig information
Tjänsten är på heltid. Du sitter placerad på huvudkontoret i Uppsala.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson på tel: 018-100 112.

Känns detta som ett roligt och utmanande uppdrag för dig? Sök tjänsten redan nu då rekryteringen sker löpande.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Himla är ett svenskt varumärkesföretag som arbetar med textilier för hemmets alla rum. Himlakonceptet står för

kvalitet, färgkoordination och inspirerande variation - allt i naturmaterial. Sortimentet omfattar produkter inom segmenten Dining, Living, Bed, Bath, samt Fabrics. Himla har sitt huvudkontor i Uppsala.