Studenter till lagerarbete sökes!

Om jobbet

Vill du jobba extra under din studietid? Vi söker nu studenter som vill arbeta extra två eller flera kvällar varje vecka. Det är till vår kund i Enköping som har ett stort lager och behöver lagerpersonal. Letar du efter ett arbete där du står inför nya utmaningar, omväxlande arbetsuppgifter samt målinriktat arbete är du just den vi letar efter. Arbetstiderna är förlagda mellan 16.00-20.00 varje vardag. Det kan även förekomma arbete på dagtid. Det finns goda bussförbindelser både från Västerås och Uppsala till kunden. Vi vill att du som söker kan arbeta minst två pass i veckan.

Dina arbetsuppgifter

I dina nya arbetsuppgifter ingår orderplock, truckkörning, lastning och lossning. Du kommer periodvis att arbeta under högt tempo där noggrannhet är av största vikt. Du tar gärna egna initiativ och självklart tycker du också om att arbeta tillsammans med andra.

Din bakgrund

Du som söker ska studera åtminstone 50% och ha minst ett år kvar av din utbildning. Har du tidigare lagererfarenhet är det meriterande.
Truckkort A-B är meriterande.

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du som söker har ett stort personligt engagemang. Du har ett driv och går in för nya utmaningar med energi och inlevelse. Du är pålitlig och arbetsvillig.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Randstad

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.