Studenter till en stor livsmedelsbutik

Om jobbet

Är du student eller deltidsarbetande och på jakt efter ett roligt extrajobb? Nu söker vi på Adecco student butiksmedarbetare som kan arbeta tre dagar i veckan på en stormarknad i Uppsala!

Om tjänsten
Trivs du med att ge service och ge det lilla extra i din yrkesroll är det här tjänsten för dig! Som butiksmedarbetare kommer du främst att arbeta i kassan på en stor livsmedelsbutik i Uppsala. Andra arbetsuppgifter kan förekomma som till exempel varuplock, prismärkning m.m. men den huvudsakliga sysslan kommer att vara kassaarbete.

För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du kan arbeta tre vardagar i veckan då det är där behovet är som störst.

Om dig
Du ger god service samtidigt som ditt snabba och effektiva arbetssätt kommer väl till pass. Har du tidigare vana av att sitta i en kassa kommer du känna igen dig och ha goda förutsättningar för att trivas! Varje kund ska få ett trevligt och varmt avslut på sitt besök och ditt arbete kommer vara en viktig del i att uppnå detta. Du är en social och flexibel person med erfarenhet av självständigt, serviceinriktat arbete med eget ansvar. Du har lätt för att skapa kontakt med olika typer av människor, har en god planeringsförmåga, ett sinne för detaljer och ett professionellt förhållningssätt. Vi värdesätter också att du är punktlig, prestigelös och inte rädd för att hugga i när det behövs.

Om anställningen
Tjänsten som är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Mer information finner du på www.adecco.se.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Leila Mekidiche på 08-598 981 58

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Ring Leila Mekidiche, 08-598 981 58

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.