Studenter med truckkort (B5) sökes för långsiktigt extrajobb

Om jobbet

Randstad söker nu för kunds räkning alerta och flexibla studenter som vill arbeta extra parallellt med studierna som truckförare hos vårt kundföretag i Uppsala. Kunden är ett stort och välkänt läkemedelsföretag vars produkter används inom sjukvård världen över, och vi söker nu förstärkning till logistikavdelningens studentpool.

Har du minst 2 år kvar av dina studier och söker ett långsiktigt extrajobb? Känner du igen dig i nedanstående profil? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vi söker dig som idag studerar på universitet/högskola och som strävar efter ett långsiktigt och flexibelt extrajobb parallellt med dina studier. OBS! Ett krav för denna tjänst är att du har minst 2 år kvar av dina studier, att du studerar på minst 50 % samt kan uppvisa giltigt studieintyg.

Dina arbetsuppgifter

Som truckförare kommer du att arbeta på företagets logistikavdelning och höglager. Arbetsuppgifterna innebär till stor del truckkörning med smalgångstruck (B5) samt pallplock och lastning av varor. Du kommer även att arbeta med in- och utleverans och vara behjälplig med övrigt förekommande arbetsuppgifter på lagret.

Vårt kundföretag arbetar i 5-skift, vilket innebär att arbetspassen kan vara förlagda under såväl tidig morgon och kväll, som natt och helg.

Din bakgrund

Truckkort B5 samt tidigare erfarenhet av truckkörning är ett krav för denna tjänst.

Dina egenskaper

Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt. Du arbetar i skift med många olika kollegor vilket innebär att din sociala kompetens och din samarbetsförmåga är högt värderad. Är du dessutom noggrann och ansvarstagande samt en person som uppskattar arbete i högt tempo så tror vi att du kommer trivas här!

Som konsult är det ett krav att du behärskar svenska i tal, läsning och skrift väl. Stor vikt läggs dessutom vid personlig lämplighet.

Då arbetstiderna varierar stort mellan veckorna är det vidare viktigt att du är en flexibel person som kan hoppa in med kort varsel. Vi ser med fördel att du som söker är bosatt och studerar i Uppsala.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
OBS vi tar ej emot ansökningar via mail.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.

Är du personen vi söker? Skicka din ansökan redan idag via vår hemsida www.randstad.se, bifoga CV samt ett personligt brev där du motiverar varför vi ska välja just dig. Intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner före sista ansökningsdag löpt ut. Observera att detta är en timanställning och att vi pga. rådande bemanningsavtal endast tar emot ansökningar från dig som studerar. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Marielle Hallberg, 072-9889836.

OBS! I rekryteringen till denna tjänst är förutsättningen att du genomför ett personlighetstest. Efter att du har ansökt till denna tjänst och gått vidare i processen kommer du att få en länk till ett personlighetstest MINT som innehåller 120 påståenden. Om inte detta test genomförs kommer processen inte kunna fortsättas.