Studenter för orderplock sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du jobba extra vid sidan av studierna? Är du nogrann och gillar att jobba i team? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!
Vi söker studenter som vill jobba extra med orderplock på ett lager i Enköping. Arbetsuppgifterna innebär att plocka och packa varor i paket som kunder beställer via deras näthandel. Du kommer även att hjälpa till vid inleveranser av varor.

Kunden har ett brett sortiment av produkter och lösningar inom installation, KNX, mätteknik och industri.

Arbetstiderna som gäller är 07:00-16:00 på vardagar. Är du intresserad av ett extra jobb och är tillgnglig under dagtid, då är detta jobb perfekt!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som studerar på minst 50% och vill ha ett långvarigt extrajobb. Du ska vara flexibel och kunna komma in med kort varsel. Det är viktigt att du är nogrann och försiktig när du packar varorna. Du ska kunna hålla ett bra tempo och vara en lagspelare. Meriterande om du har jobbat med samma arbetsuppgifter tidigare och är intresserad av el/teknik. Det är även meriterande om du har truckkort.

Ett krav är att du bor i Enköping!

Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund!
Jobbfakta
Ort
Enköping
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!