Student sökes för extrajobb som restaurangmedarbetare i Uppsala!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande på universitet eller högskola och vill arbeta extra inom restaurang i varuhusmiljö? Är du som person serviceinriktad, engagerad och effektiv? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!
För kunds räkning söker vi nu studenter som vill arbeta extra med service på ett stort och välkänt företag i Uppsala. Vår kund är ett stort värderingsstyrt företag med intresse för livet hemma. Varje produkt de tar fram bygger på deras vision om att göra hemmet till en bättre plats. Deras affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till låga priser så att så många som möjligt har råd att köpa dem.

I arbetsrollen kommer du att arbeta med underhåll av vår kunds restaurangavdelning. Du kommer där att vara företagets ansikte utåt och hjälpa till med framförallt disk och plock samt se till att restaurangen hålls ren.

Vår kund går in i en intensiv period i november-december i samband med julbordssäsongen. Vi söker därför dig som under denna period har ett flexibelt schema i skolan och har möjlighet att arbeta ca 2-3 pass per vecka. Arbetstiden är förlagd mellan 11.00-21.00. Du kommer både att vara schemalagd i förväg och bli inringd med kort varsel.

Beräknad start för tjänsten är under november månad. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst är det ett krav att du Studerar minst 50% på universitet eller högskola. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med service sedan tidigare, gärna från tidigare arbete i restaurang eller café.

För att passa för tjänsten ser vi att du som person är utåtriktad, serviceinriktad, effektiv och klarar av att hålla ett gott humör även då kundtrycket är högt. Då gemenskap och ödmjukhet är två viktiga värderingar för vår kund, ser vi det som en självklarhet att du som sökande känner igen dig i dessa värderingar. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!