Student sökes för deltidsuppdrag i Uppsala!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du bra på kundbemötande, utåtriktad och tycker om att ge god service? Vill du ha ett långsiktigt extrajobb vid sidan om studierna? StudentConsulting söker nu efter studenter!
Vi erbjuder en tjänst hos en butikskedja som präglas av kamratlig stämning där personalen gör det där lilla extra för kunden. StudentConsultings kund är en butikskedja som erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom VVS, el och bygg. Butikskedjan strävar efter att göra tillvaron enklare för sina kunder genom sitt kunnande, breda sortiment och smarta tjänster. Kunden står i fokus och butikskedjan lägger därmed vikt vid det personliga mötet mellan kunden och butiksmedarbetaren.

Kunskaper för uppdraget

Du kommer att bli anställd av Student Consulting och uthyrd till vår kund.
Ett krav för tjänsten är att du är student.
Du arbetar cirka 2 dagar/vecka under dagtid. Vi kommer att tillsätta tjänsten omgående.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en utåtriktad person som trivs med att ha mycket kundkontakt. Du har erfarenhet av varuplock för att det ingår I arbetsuppgifter. Du är också serviceminded, initiativrik, ordningssam samt trivs med arbete i team. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!