Strategisk projektinköpare till vår kund i Uppsala

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu en projektinköpare som kommer att arbeta med utveckling av inköpsstrategier enligt CAPEX. Uppdraget är på heltid, beräknas starta 1 november och pågå till och med april 2017.

Du kommer att ha din arbetsplats i Uppsala och för uppdraget blir du anställd som en av Poolias uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett projektteam på företagets inköpsavdelning och i dina arbetsuppgifter ingår det att hantera avtalsadministration samt hantera upphandlingar. I dina arbetsuppgifter ingår även att utveckla och genomföra inköpsstrategiser för att nå uppsatta mål. Du kommer att delta i förbättringsarbeten, ha kontakt med leverantörer samt säkerhetsställa att företagets behov blir uppfyllt.

I rollen som projektinköpare ska du bidra till en långsiktig strategi när det handlar om inköp samt ram- och prisavtal. Vidare så kommer du att delta i CAPEX-projektet i form av att delta i förhandlingar samt avtalsskrivningar.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du som söker har en universitetsutbildning inom inköp/ business/ teknik/ ekonomi eller annan lämplig utbildning. Du har minst tre års erfarenhet av arbete inom liknande projekt samt CAPEX och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom industriell tillverkningen eller läkemedelsbransch.

Du hanterar svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift. Som person har du ett strategiskt och affärsinriktat tankesätt samt är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du är analytisk och van förhandlare. Vidare ser vi att du som person är lösningsorienterad, har en positiv inställning samt är en lagspelare.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.