Social Media Manager till Viva Media i Uppsala

Om jobbet

Är du expert på sociala medier, samt affärsdriven och lösningsorienterad?
Då är det kanske just dig vi söker på Viva Media till vår Social Media-avdelning på huvudkontoret i Uppsala.

Tjänsten innebär både operativt och strategiskt arbete. Du kommer att ha huvudansvaret för att utveckla Viva Medias avdelning för Sociala Medier och lyfta leveransen till nästa nivå.

Arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att skapa strategier för Sociala Medier, inläggshantering, sponsring/annonsering, analys, optimering och avrapportering för våra kunders räkning.

Utöver de operativa uppgifterna har du ansvaret för avdelningen Viva Social, det innebär att du även är drivande i affären samt skapar effektiva lösningar för våra kunder tillsammans med dina medarbetare. Du kommer även att vara behjälplig med säljstöd, och vara Viva Socials ambassadör såväl internt som externt.

Utbildning och erfarenhet:
Du har relevant akademisk utbildning på högskolenivå och/eller mångårig erfarenhet av att driva kampanjer i sociala medier. Du är pedagogiskt lagd, känner dig bekväm med och har erfarenhet av att hålla t.ex. workshops och föredrag på seminarier och liknande. Du har sinne för affärer och har alltid kundnyttan i fokus. Du har känsla för att skapa content utifrån kundens mål och syften och om du har erfarenhet av bildbearbetning i t.ex. Photoshop är det meriterande.

Som person är du:
En “engagerad lagspelare som tar ansvar” med eget driv som kan arbeta självständigt, är pålitlig och håller deadlines. Serviceminded, flexibel, stresstålig och förmåga att ha många projekt igång samtidigt. Du har ett brinnande intresse för sociala medier, digital marknadsföring och ett stort intresse för affärer men framförallt är du lösningsorienterad, proaktiv och kreativ.

Låter det intressant?
Ansök redan idag, då urvalet sker löpande.

Om tjänsten:
  • Tjänsten är på heltid.
  • Tillträde: snarast möjligt.
  • Lön och förmåner efter överenskommelse.
Om Viva Media:
Viva Media är en marknadsledande partner för digital marknadsföring. Vi drivs av att optimera våra kunders digitala affärer genom att förenkla, förnya och förbättra deras digitala kommunikation. Med konvertering i fokus, och med datadrivna beslut till grund, hjälper vi företag med planering, strategi, utförande, mätning och analys. Viva Media har huvudkontor i Uppsala och finns i flera orter i Sverige och i Oslo.

Kontaktpersoner:
Robert Rollert
Head of Paid Media
0736-99 11 49
robert.rollert@vivamedia.se
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget