Självgående assistent till spännande företag i Uppsala

Om jobbet

Är du studerande och letar efter ett roligt extrajobb med varierande arbetsuppgifter? Trivs du med att arbeta i en stöttande roll samt att ha mycket eget ansvar för ditt arbete? Om du dessutom är intresserad av livsmedelsbranschen är detta jobb perfekt för dig, sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bergström & Hellqvist AB:s räkning en assistent. Bergström & Hellqvist AB bedriver en verksamhet som är inriktad på att erbjuda konsulttjänster, utbildningar och onlineutbildningar med fokus på kunskap och arbetssätt i livsmedelsindustri, storhushåll och kontrollmyndighet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Bergström & Hellqvist AB.

Arbetsuppgifter

Som assistent kommer du att arbeta med att vara en stöttande funktion för företaget med flera olika administrativa och marknadsrelaterade uppgifter.

Du kommer till exempel att:
  • Inventera kontorsmaterial och genomföra beställningar
  • Ha ansvar för posthantering
  • Vara behjälplig med administration inför kurser och förbereda event
  • Skriva utkast på nyheter kring företaget som läggs upp på en blogg samt sociala medier
  • Vara allmänt behjälplig för övriga administrativa arbetsuppgifter som kan förekomma på företaget
Behovet är på cirka en heldag i veckan och arbetstiderna kommer att vara flexibla inom ramen av kontorstider. Det kommer dock att finnas vissa dagar då det efterfrågas att du är på plats.

Utvecklingsmöjligheter:
Detta är en utmärkt möjlighet för dig som studerar att arbeta i ett spännande företag med ett flexibelt och mångsidigt extrajobb. För rätt person finns möjligheter att utveckla rollen och arbetsuppgifterna efter hand.

Vi söker dig som

Är studerande och har minst ett år kvar på dina studier samt har möjlighet att arbeta cirka 1 dag i veckan. Vi ser att du som söker har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare och trivs bra med detta. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har i övrigt god datorvana.

Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att hålla ordning och reda omkring dig. Eftersom du kommer att ha mycket eget ansvar i rollen är du självgående och ansvarstagande som person. Därtill ser vi att du är en positiv och kommunikativ person då du kommer ha mycket kontakt med både intern personal och kunder. Eftersom dina arbetsuppgifter kan variera tycker du om att ta tag i det som behöver göras och tar gärna egna initiativ i ditt arbete.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail sts03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Extra vid behov, cirka en heldag i veckan

UPPSKATTAD ARBETSTID: Flexibelt inom ramen av kontorstider

PLATS: Uppsala

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Bergström & Hellqvist AB startades 1999 och är ett företag som erbjuder högkvalitativa konsulttjänster inom livsmedelssäkerhet. De arbetar till exempel med fysiska utbildningar samt onlineutbildningar inom livsmedelsindustri, storhushåll och kontrollmyndighet. En strävan som Bergström & Hellqvist haft sedan start med sin verksamhet är att utveckla aktörer inom livsmedelsbranschen och menar att förbättringar är något som de genomför tillsammans med sina kunder och inte åt dem. Bergström & Hellqvist sitter i fräscha lokaler i Uppsala.