Shimano Nordic Cycle AB söker Marknadsassistent

Om jobbet

Perfekt möjlighet för dig som är ny inom branschen eller på arbetsmarknaden och vill jobba med ett starkt varumärke med stora möjligheter att utvecklas!

Shimano söker just nu efter en marknadsassistent för att stärka vår marknadsavdelning.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent hjälper du till med det dagliga arbetet på marknadsavdelningen. Främst kommer du att skapa grafiskt material och hjälpa våra kunder med digitalt innehåll. Du kommer även att få hjälpa till att förbereda inför event och diverse aktiviteter.

Din profil

Vi letar efter dig som har god datorvana och som tycker om att få saker gjorda. Då du kommer att producera grafiskt material krävs det att du har känsla för design, layout, färg och form. Du måste klara av att arbeta med Adobe InDesign, Photoshop och Illustrator.

För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet från liknande tjänster och vi ger gärna chansen till dig som nyss slutat skolan eller vill byta inriktning på din karriär.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kravbild:
  • Du har kunskaper inom InDesign, Illustrator och Photoshop. Kunskap inom övriga program från Creative Suite är meriterande men ej krav. Bifoga gärna arbetsprover i din ansökan.
  • Du har god känsla för layout och design.
  • Du är van med att jobba med datorer.
  • Du är organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt.
  • Du tycker om att ta dig an nya utmaningar.
Shimano som arbetsplats

På Shimano är vi ett starkt sammansvetsat team som jobbar tillsammans och gör varje arbetsdag rolig. Vi är väldigt måna om våra kollegor och tillämpar möjligheter för våra anställda att kunna röra på sig för en hälsosammare livsstil.

Ansökan och omfattning

Tjänsten är på heltid och utgår från Shimano Nordic Cycle's kontor i Uppsala. Du bör därför bo i dess omnejd.

I arbetet kan resor till Europakontoret i Nederländerna förekomma. Samt resor till våra kontor i övriga nordiska länder; Finland, Norge, Danmark och Island.

Urval sker löpande och tjänsten planeras att tillsättas snarast, så vänta inte med din ansökan!

Skicka din ansökan till Viktor Nylund på Shimano Nordic Cycle AB: vny@shimano-eu.com
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadsassistent
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Shimano Inc. är världens största tillverkare av cykelkomponenter. Shimano Nordic representerar Shimano i Norden och har även agenturen för 23 andra starka varumärken inom cykel och sport. Bolaget är aktivt inom Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island med huvudkontor i Uppsala, Sverige, sysselsätter 49 personer och har en omsättning på cirka 350 miljoner kronor.