Serviceledare till Bravida VS i Uppsala

Om jobbet

Bravida VS i Uppsala växer. Vi behöver utöka vår personalstyrka med fler engagerade och motiverade medarbetare. Är du redo för nästa utmaning? Ansök till tjänsten på Bravida i Uppsala redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som serviceledare kommer du att ansvara för våra serviceprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Du bör därmed ha ett kundorienterat synsätt och besitta förmågan att utveckla goda affärsrelationer. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos oss får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig.

Tjänsten som serviceledare är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på, du får arbeta tillsammans med duktiga medarbetare och samtidigt ha kul på jobbet.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll inom VS, eller du som är ledande montör inom VS idag och är sugen på nya utmaningar. Vi ser att du har goda kunskaper i projektekonomi, erfarenhet av ledarskap och inköp. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Körkort är ett krav.

Din främsta egenskap är att du brinner för service, du har en förmåga att utveckla kundrelationer samt skapa nya. Du värdesätter dina medarbetare och är en stark lagspelare. Som person är du välorganiserad, förtroendeingivande och har en hög drivkraft. Du har goda ledaregenskaper och är en engagerad ledare. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet.

Kontaktuppgifter
Varmt välkommen med din ansökan senast den 17 december. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och följ oss på Facebook genom att klicka här.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget


Hitta hit

Uppsala stad Visa på karta

Visa var