Serviceinriktad IT-support till Martin & Servera

Academic Work · Data & IT · 30 jan

Om jobbet

Är du serviceinriktad, pedagogisk och vill dela med dig av dina IT-kunskaper? Vill du vara med när Martin & Servera flyttar sin verksamhet från Västerås till Enköping och vara ett stöd mot dina kollegor? Martin & Servera söker nu en IT-support med start i början av december. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Martin & Serveras räkning en IT-support. Tjänsten kommer att starta igång i december och inledningsvis vara på 50 %. Du kommer att sitta på kontoret i Västerås fram till mitten/slutet av januari då hela verksamheten flyttar till nya lokaler i Enköping. Arbetet kommer då att utökas till 75 %.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Martin & Serveras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Martin & Servera.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer du att underhålla, supportera och utveckla olika IT-lösningar. Du kommer att samarbeta tillsammans med en erfaren kollega som under många år har jobbat som support på kontoret. Då problem uppstår behövs någon som snabbt är på plats för att kunna felsöka och åtgärda problemet och här blir då din roll viktig. Du kommer att sitta på kontoret och vara till stöd för dina kollegor när det gäller olika tekniska problem. Arbetet innebär även support över telefon där du tar emot samtal från kollegor inom hela organisationen. Frågorna kan variera mycket, men röra exempelvis problem med lösenord eller att dataskärmen har slocknat.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot samtal i supporten och stötta kollegor i tekniska frågor
 • Finnas på plats på kontoret och hjälpa till med exempelvis installationer eller varierade tekniska problem
 • Vara med i utrullningen av Windows 10
Tjänsten passar dig som har goda tekniska kunskaper och trivs i en supporterande roll. Kanske har du en annan sysselsättning, men tid över för att arbeta vid sidan av.

Vi söker dig som
 • Har en IT-utbildning alternativt fått praktisk erfarenhet av arbete inom support, installation eller liknande
 • Har ett stort intresse för IT, teknik och utvecklingen som sker i branschen
 • Har möjlighet att jobba både i Västerås och Enköping, då lagret flyttar i slutet av januari
 • Pratar svenska då du ger support till dina kollegor
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som IT-support

Som person är du serviceinriktad och brinner för att hjälpa andra med deras problem. Du ser problem som något kul som är till för att lösas och ger därför inte upp förrän lösningen är hittad. För att passa i rollen som IT-support är du duktig på att kommunicera och gör det på ett lugnt och metodiskt sätt när du förklarar och lär ut kunskaper.

Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: 50 % december till slutet av januari, sedan utökas tjänsten till 75 % fram till sista mars, med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Västerås fram till slutet av januari, sedan Enköping
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Enköping
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Martin & Servera är sedan 2012 en fusion mellan företagen Martin Olsson och Servera R&S. Företaget bedrivs sedan sent 1800-tal i familjeägd regim och har idag verksamhet över hela landet. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande ser man som en viktig del av verksamheten och strävar efter engagerade medarbetare inom alla områden som är i alla åldrar och representerar en bredd av olika kulturer. Martin & Servera har ungefär 2700 medarbetare och de flesta stannar länge inom företaget, något som man strävar efter och ser som ett gott betyg.