Om jobbet

Vill du vara med och utveckla vårt företag i en både säljande och ledande roll?

Vi expanderar och söker nu en Säljchef

Tryckluftsspecialisten har direktsförsäljning av både mobila och stationära kompressorer samt försäljning via återförsäljare. Du kommer att ingå i vårt säljteam där du ansvarar för att bygga vidare och utveckla vårt återförsäljarnät i hela landet. Tjänsten innebär att du ska bearbeta nya potentiella kunder samt vårda och utveckla de befintliga. Du kommer även att ansvara för våra två säljare med både resultatrapportering, budgetansvar, coacha och inspirera. Du kommer att vara stationerad på vårt huvudkontor i Enköping.

Vi söker dig som har en vilja och ett driv som gör att du lyckas i det du tar dig för, samtidigt som du har en förmåga att leda och lyfta andra.

Vi erbjuder

En spännande roll inom ett viktigt segment hos ett väletablerat, välrenommerat och växande företag med goda möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling.

Ett
företag där både framåtanda, humor, och kamratskap är viktigt.

Din profil
  • Några årserfarenhet från försäljning B2B och då gärna mot industrin.
  • Van att jobbasjälvständigt och har en tidigare erfarenhet av att coacha och leda andra.
  • En naturlig förmågaatt skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer.
  • Du har ett fokusatt jobba mot mål och resultat, både individuellt och gemensamt.
  • Som person är dupositiv, öppen och ödmjuk inför nya utmaningar.
Ansökan
Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Granzow
AB är Sveriges största oberoende distributör i tryckluftsbranschen och har funnits sedan 1968.
Tryckluftspecialisten är ett dotterbolag till Granzow AB.Tryckluftspecialisten skall marknadsföra kompressorer, efterbehandlingsutrustning och kompressorstyrningar. Vårt åtagande mot kunden skall alltid kännetecknas av en hög kvalitet, såväl materiellt som immateriellt. För mer information, besök vår hemsidatryckluftsspecialisten.se

Sökord: Teknik, Försäljningschef, industri, Distriktschef, Chef, Sälj, Säljare, Sales
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!