Säljare med eventansvar till Sirius Fotboll

Om jobbet

Är du IK Sirius Fotbolls nästa spjutspets? Älskar du att hitta lösningar och bygga relationer? Då är tjänsten som säljare med eventansvar något för dig!

Om jobbet

År 2017 fyller IK Sirius Fotboll 110 år! Det är en aktiv 110-åring som trots sin respektabla ålder andas framtidstro och optimism. I Uppsala med omnejd är varumärket Sirius starkt och har en fin bredd på verksamheten med bland annat fotboll, bandy och innebandy. I denna tjänst arbetar du för IK Sirius Fotboll men du representerar alltid hela föreningen.

IK Sirius Fotbolls representationslag på herr- och damsidan är starkare än på mycket länge och upplever en härlig framgångsvåg. I takt med de sportsliga framgångarna behöver teamet stärkas upp även utanför planen med fler fantastiska medarbetare. Just nu söker Adecco för IK Sirius Fotbolls räkning en driven och strukturerad säljare på heltid som också ska arbeta med event.

I din roll som säljare för IK Sirius Fotboll är du länken mellan nuvarande samt framtida kunder och du kommer bland annat att
  • Boka, genomföra och följa upp egna kundmöten
  • Presentera och representera Sirius i olika forum
  • Analysera samarbetspartners möjligheter att stärkas tillsammans med Sirius
Om dig

Vi söker dig som har ett intresse för andra människor och har en utpräglad servicekänsla. Du är orädd och framåt i mötet med våra kunder och älskar att hitta lösningar och att bygga relationer. Självklart måste du också gilla utmaningen i att prestera och sälja. Har du en övergripande kunskap om idrottsvärlden och hur föränderlig den kan vara, med fokus mot partnerskap, eller erfarenhet från liknande försäljning är det förstås en stor merit. Du kan arbeta oregelbundna tider periodvis och anpassa dig efter IK Sirius Fotbolls arrangemang som kan vara på kvällstid. Har du arbetat med event är det också ett plus då denna roll innefattar att du både deltar i samt driver event för IK Sirius Fotboll.

Självklart har du en ödmjuk sida och uppskattar att ge såväl som ta feedback från både kollegor och kunder. I alla organisationer, men kanske i synnerhet inom idrottens värld, behöver alla kavla upp ärmarna och jobba som ett team. Ordet prestigelös är därför ofrånkomligt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Ett djupt intresse och ett driv att arbeta med försäljning, såväl individuellt som i ett team
  • Att du är en doer och trivs med prestationskrav
  • Att du kan kombinera nykundsbearbetning med förvaltning och lägga lagom/rätt tid på bägge delarna.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Sirius Fotboll är en organisation som har en ljus framtid. Vi kan erbjuda dig att vara en del av den framtiden! Vill du ha nya utmaningar och en miljö där ditt driv och engagemang kan komma till sin fulla rätt och där passion är ett av värdeorden - då kan du vara precis den vi söker. Tjänsten som säljare med eventansvar till IK Sirius Fotboll är på heltid med tillsättning snarast möjligt.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervjun får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Frågor om tjänsten besvaras av kontorschef Erik Brännström på Adecco
070-220 50 58, erik.brannstrom@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.