Mediesäljare

Jobbet.se · Försäljning · 12 nov

Om jobbet

Mediesäljare med hjärtat i Uppsala

UNT verkar i en bransch i förändring och är mycket mer än en papperstidning. För att våra kunder ska nå ut med sin marknadsföring i dag och i morgon måste vi hela tiden utvecklas och jobba med de medier som marknaden efterfrågar. Print är en stor del av vårat utbud men vi jobbar också med digitala medier, utomhusskärmar, event, Google, sociala medier mm. Vår utvecklingstakt är snabb och vi letar ständigt efter nya möjligheter för våra kunder. Nu söker vi dig som vill hjälpa företagen i Uppsala att nå ut med sin marknadsföring på nya spännande sätt samtidigt som vi kan erbjuda styrkan i att vara regionens största Mediehus.

Som mediesäljare hos oss brinner du för näringslivet i Uppsala. Du har en rådgivande roll mot företagen i regionen och du ser till att de når ut med sin marknadsföring på bästa sätt! Du ingår i vårt säljteam på 26 ambitiösa och drivna säljare. Du kommer att arbeta med befintliga kunder samt med nykundsbearbetning genom uppsökande försäljning. Du kommer att ansvara för kunden från uppstart till återkoppling och ta fram statistik efter genomförda annonskampanjer. Det innebär att du får ett helhetsansvar för kunden och får arbeta med hela processen.

Vi tror att du som söker är Uppsalabaserad och har god kännedom om näringslivet i vår stad. Du har några års erfarenhet av försäljning mot företagskunder och har du arbetat inom mediebranschen eller med tjänsteförsäljning är det naturligtvis meriterande. Som person är du kommunikativ, team player och relationsskapande med ett starkt driv för försäljning. Du har goda kunskaper i Officepaketet, affärssystem samt god svenska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav då ditt arbete innebär en hel del besök hos kund.

Att arbeta som säljare hos oss innebär varierade dagar och mycket kundkontakt.

Tillsvidareanställning på heltid. Sex månaders provanställning tillämpas.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta med försäljning på ett mediehus är du varmt välkommen att ringa vår säljchef Lotta Eek på 0703-28 93 13. Precis som många av våra säljare kommer Lotta från en försäljningsbakgrund i Uppsala och hon berättar gärna om hur det var att ta steget till att jobba med media.

I januari tillträder vår nye vd Kalle Sandhammar och nu hoppas vi att du precis som han vill vara med och utveckla Mediehuset UNT!

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Mediehuset UNT är ett av Sveriges största regionala mediehus. I
UNT-koncernen ingår varumärken som Upsala Nya Tidning, nättidningen unt.se, UNT Distribution och gratistidningarna Sigtunabygden, Lokaltidningen Norra Uppland, Östra Uppland & Annonsbladet, Flygbladet Västra Uppland samt Uppsalatidningen. Koncernens omsättning var år 2015 cirka 450 mkr. UNT är sedan 2010 hälftenägt av Upsala Nya Tidnings Förvaltnings AB och NorrköpingsTidningars Media AB. Bolaget ingår som ett dotterbolag i NTM-koncernen, en av Sveriges ledande mediekoncerner med verksamet i Östergötland, Uppland, Norrbotten och på Gotland.