Sales order coordinator till Circassia

Om jobbet

Trivs du i en administrativ roll där du får vara en del av ett mindre team i ett globalt företag och hantera säljorder och stötta upp med leveransplaner och orderbekräftelser? Vill du vara en del av en organisation som arbetar med att utvecklas inom den medicinska världen med höga ambitioner att fortsätta växa? Då kanske detta är tjänsten för dig! Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Circassias räkning en Sales Order Coordinator då en kollega i teamet valt att gå vidare i sin karriär. Företaget är i ett skede där man flyttar företagets lokaler till Uppsala, där kommer man sitta i ett team bestående av 2 kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Circassias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Circassia. Circassias intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Sales Order Coordinator kommer du att få en introduktionskurs på några veckor som kommer att hållas i Solna. Därefter kommer tjänsten att vara stationerad i Uppsala då kontoret flyttar till nya lokaler. Som Sales Order Coordinator kommer du att ha en kontinuerlig överblick och uppdatera system samt processer och stötta andra avdelningar gällande offerter, orderbekräftelser och leveranser.

Vidare kommer du också att:
 • Skapa och hantera orderbekräftelser, returer samt fakturor i Navision.
 • Ansvara för leveransplaner och uppföljning av dessa.
 • Administrera kundkontakt och orderhantering i Navision, CCS och CRM.
Är du en person som trivs bäst i en administrativ roll där du får arbeta inom ett växande företag där du har en viktig roll i gruppen kan detta vara den perfekta tjänsten för dig.

Vi söker dig som

Trivs i en administrativ roll och ser på det långsiktigt i din karriär.

Vidare har du
 • Gymnasial utbildning
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i den dagliga kommunikationen
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet i Navision, MasterControl, MS Office eller liknande program

Vidare är du en strukturerad person som förstår vikten av noggrannhet och effektivitet. Då arbetet är både självständigt och i team så är du en pålitlig person som har lätt att samarbeta.

Övrig information
 • Start: Januari 2017
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Introduktionskurs i Solna, Uppsala
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Circassia är ett företag med ambitionen att möta deras patienters behov över hela världen. Med deras marknadsledande astma produkter och utveckling inom behandlingar av astma och allergier är företaget på god väg att nå sin ambition och sitt mål.