Redovisningsekonomer

Jobbet.se · Ekonomi · 11 dec

Om jobbet

På Nova Park och Steningevik brinner vi för mötet mellan människor! Våra ledord är omtanke, professionalism och värme. Vi levererar en service utöver det vanliga som våra gäster känner av direkt när de kommer in i entrén. Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fantastiska medarbetare samt möjligheter att växa både personligt och professionellt.

Efter flera år med mycket god tillväxt och stundade investeringar söker vi nu två redovisningsekonomer, en senior och en junior som underställda vår ekonomichef arbetar för en väl fungerande ekonomifunktion.

Båda tjänsterna innebär att arbeta med den löpande redovisningen för de båda anläggningarna Nova Park och Steningevik.

Senior redovisningsekonom
Du har ett speciellt ansvar för att arbeta med ständiga förbättringar; se över rutiner, processer och svara för effektiva, kvalitetskontrollerade flöden. Det innebär ett nära samarbete med såväl ledning som kärnverksamhet, för att förstå behov och för att förmedla kunskap. Som senior redovisningsekonom kommer du också att hantera och ansvara för vissa leverantörsavtal. Du arbetar också operativt med det löpande redovisningsarbetet, löner och personalfrågor. Du är förstås även delaktig i bokslutsarbetet.

Du har mångårig erfarenhet inom redovisningsekonomi och är något av en expert inom området.

Tjänsten är heltid.

Junior redovisningsekonom
Ditt fokus är på den löpande redovisningen, avstämningar, kund- och leverantörsfakturor och viss lönehantering.

Du har en ekonomisk utbildning och har arbetat med redovisning i ett eller ett par år.

Tjänsten är deltid, 75%

Kvalifikationer i övrigt
Vi verkar i en servicebransch och för oss är det viktigt att alla som arbetar i organisationen håller en hög servicenivå - internt lika självklart som externt. Oavsett om du söker den seniora eller juniora rollen har du en ekonomisk utbildning som grund, din datorvana är god och du har erfarenhet av att arbete i redovisningsprogram och andra systemstöd. För båda tjänsterna är det meriterande med kunnande inom lön, liksom att ha arbetat i personalintensiva verksamheter.

Annat viktigt att veta
Arbetsplatsen är placerad på Nova Park i Knivsta men besök hos Steningevik i Märsta förekommer med viss regelbundenhet.

Vi kommer att arbeta med rekryteringen löpande och vi ber därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast den 11 december 2016

Ev frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Björkman, 018-100 112.
Jobbfakta
Ort
Knivsta
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Nova Park Conference och Steningevik Konferens är båda fyrstjärniga hotell- och konferensanläggningar. Nova Park har 117 hotellrum, 213 bäddar och i vår största lokal har vi kapacitet för upp till 300 personer. Steningevik har 61 hotellrum samt plats för upp till 100 personer i vår största lokal.Tillsammans omsätter anläggningarna cirka 100 miljoner. Med våra mycket strategiska lägen endast minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm och Uppsala är vi ett av förstahandsvalen för mötesbokaren. Hos oss finns plats för alla typer av möten och konferenser samt även för utställningar, mässor och produktlanseringar. Båda anläggningarna är certifierade till högsta nivån inom Safe Hotels och är även certifierade hos Svanen och Klimatpositiv.