Redovisningsekonom till läkemedelsföretag i Uppsala!

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 11 nov

Om jobbet

Är du intresserad av redovisning och bokslutsarbete och vill arbeta i en global koncern där du också får möjlighet att jobba med förbättringsprojekt? Då har Adecco Uppsala ditt nästa uppdrag!

Om Tjänsten
Du kommer att ingå i ett team om 7 medarbetare som ansvarar för redovisning och rapportering av koncernens 8 svenska bolag. Du kommer att ansvara för redovisning och månadsbokslut för delar av kundens svenska holdingbolag. Vidare kommer du att vara huvudansvarig för redovisning av skatter och avgifter till Skatteverket samt redovisning och uppföljning av bolagens pensioner.

Dessutom kommer du att arbeta med redovisnings- och bokslutsuppgifter relaterade till koncernens övriga bolag samt ansvara för bolagen vid intern- och extern revision samt arbetet med bolagens årsredovisningar och deklarationer. Utöver de löpande arbetsuppgifterna jobbar du tillsammans med controllern och det övriga teamet i det förbättringsarbeten som pågår inom koncernen.

Om Dig
Vi söker dig som har en har en civilekonomexamen och har minst fem års erfarenhet av redovisnings- eller revisorsarbete i ett internationellt företag eller ett börsnoterat företag. Har du gedigen kunskap om svensk redovisningspolicy såväl som av redovisningsprinciper enligt US GAAP kommer du ha lätt att komma in i dina arbetsuppgifter.

Dina goda kunskaper i engelska och ditt kommunikativa och flexibla sätt kommer till användning i det dagliga arbetet då rollen innebär att du har omfattande internationell kontakt. Du är en van användare av Office-paketet, framförallt har du mycket goda kunskaper i Excel. Vidare har du också erfarenhet från ett större redovisningssystem som Oracle eller SAP.

Är du driven, ambitiös, strukturerad och trivs med förändrings- och förbättringsarbeten kommer du snabbt in i arbetsuppgifterna. Du är dessutom ansvarstagande, målinriktad och har hög integritet i ditt utförande av arbetet. Vidare är du social och arbetar väl i grupp såväl som självständigt. Är du intresserad av att utveckla dig själv och vår kunds verksamhet ytterligare kommer du trivas på uppdraget

Om Anställningen
Tjänsten som Redovisningsekonom är ett konsultuppdrag med tillsättning 1a december. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget pågår till och med januari 2018 med möjlighet till förlängning eller att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Zebiba Said zebiba.said@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.