Redovisningsekonom till Kimex AB

Om jobbet

Är du en redovisningsekonom med några års erfarenhet av ekonomiarbete? Trivs du i en omväxlande miljö där du kan vara med och utveckla ekonomifunktionen på bolaget framåt? Kimex AB Pack & Matgross söker nu en redovisningsekonom till deras kontor i Uppsala.

Kimex AB Pack & Matgross är en snabbväxande grossist. Verksamheten består två anläggningar, en i Uppsala och en i Stockholm. Ekonomifunktionen är en mycket viktig och central del i verksamheten där rätt person har stora möjligheter att utveckla funktionen.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som redovisningsekonom att arbeta med löpande bokföring vilken är transaktionsintensiv, ekonomisk hantering av lager, moms- och skattedeklarationer samt månadsbokslut. Vidare kommer du att hantera löner för de anställda. Inköp kan ske från utlandet.

En viktig del i arbetet är att utveckla och modernisera ekonomifunktionen.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du som söker har en ekonomisk utbildning samt erfarenhet av liknande arbete.
Som person är du driven, strukturerad samt har ett tekniskt intresse inom ekonomisystem.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Kimex är den kompletta grossisten som levererar råvaror till pizzerior och restauranger. Företaget startades i Uppsala av två familjer 2006. Senare etablerade vi oss även i Stockholm (Haninge). Från vårt lager i Uppsala går leveranser till norra Stockholm och vidare norrut i landet. Leveranser som ska till centrala och södra Stockholm eller västerut i landet skickas från Haninge.