Redovisningsassistent till Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala!

Om jobbet

Har du praktisk erfarenhet av ekonomi och söker en ny utmaning i arbetslivet? Är du ordningsam och noggrann och älskar siffor? Då har vi tjänsten för dig som Redovisningsassistent på Wiklands Revisionsbyrå för dig!

Om tjänsten
Hos Wiklands Revisionsbyrå hittar du nio engagerade medarbetare som tycker att redovisning och revision är viktigt och roligt! Många av medarbetarna har arbetat länge i branschen och även länge tillsammans, detta gör att de erbjuder hög kompetens och servicegrad till deras kunder. Wiklands Revisionsbyrå samarbetar med Adecco för att hitta sin nya Redovisningsassistent till teamet. Som Redovisningsassistent kommer du att arbeta med:
  • Löpande redovisning och avstämningar mot företag
  • Löpande bokföring
  • Hantering av löner
Du kommer att arbeta måndag till fredag, 08.00 - 17.00 på Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala.

Om dig
För tjänsten som Redovisningsassistent söker vi dig som har praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, du är ordningsam och arbetar på ett strukturerat sett. För att vara aktuell för tjänsten har du vana av att arbeta i redovisningsprogram på dator.

Meriterande för tjänsten är:
  • Erfarenhet av Visma
  • Erfarenhet av att arbeta med löner
Vi lägger stor vikt vid personlig tillämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Redovisningsassistent ska tillsättas den 1 januari och är tillsvidare. Du kommer att bli anställd av Wiklands Revisionsbyrå och de tillämpar 6 månaders provanställning.
Wiklands Revisionsbyrå har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Anna Sixtensson på Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas 1 januari och rekryteringsarbetet kommer ske löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget rekryteringsprocessen är att du kommer få flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju för att sedan få träffa ansvarig person på Wiklands Revisionsbyrå.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Sixtensson på 08 598 98 156.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Anna Sixtensson, 08 598 981 56

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.