Recipharm söker Chef Processteknik

Recipharm AB · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Är du en erfaren ledare med erfarenhet från läkemedels/processindustri? Är du en person som tycker att förändring innebär nya möjligheter? Då kan vi ha en utmanande tjänst för dig.

Hur ser din arbetsdag ut?

Tillsammans med övriga i ledningsteamet på teknikavdelningen är du med och ansvarar för att som kontraktstillverkare producera och leverera läkemedelsprodukter samt driva företagets förändrings- och utvecklingsarbete.

Som chef för Processteknik ansvarar du för teknikstöd till vår produktion vilket innebär processtöd, processutveckling, metodutveckling, kvalificering, driftansvar och underhåll för produktion, fastighet och media.

Det innebär att du styr och planerar avdelningens verksamhet så att produktionen kan bedrivas effektivt utan oplanerade tekniska störningar samt att startade projekt levereras enligt uppsatta mål. Du ansvarar för processtöd på all produktionsutrustning och diverse projekt samt utvecklar avdelningen avseende personal, lokaler, utrustning och rutiner. Du får delta aktivt i framtagande av investeringsbudget och har även personal-, underhålls- och budgetansvar. Ca 15 personer ingår idag i gruppen du ansvarar för.

Förebyggande arbetsmiljöarbete, skyddsronder och riskbedömning samt allmänt trivselarbete ingår också i ditt ansvarsområde. Du får driva leanarbete för att säkerställa att vi som stödfunktion arbetar på det mest kostnadseffektiva sättet, samt fokusera på att minska och förebygga avvikelser. Du kommer dagligen att vara operativt delaktig i verksamheten, samtidigt som du har strategiska inslag som att initiera och driva förändrings- och förbättringsarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har teknisk eller kemisk högskoleutbildning med minst 5 års arbetslivserfarenhet från läkemedel/kemi/processindustri. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som ledare med både personal- och budgetansvar. Att du kan uttrycka dig obehindrat såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska samt behärskar MS Office underlättar ditt arbete. Kunskaper i SAP är en fördel.

Som ledare besitter du egenskaper som förmåga att kommunicera tydligt och lyhört, vara strukturerad och nå resultat genom att utveckla medarbetare och ett gott samarbete över funktionsgränserna. Vidare har du ett helhetsperspektiv och drivs av att ständigt utveckla och förbättra verksamheten, medarbetarna och dig själv.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att ingå i teknikorganisationens ledningsteam och rapporterar till teknikchefen. Du får en nyckelroll i företaget med stor möjlighet att vara med och påverka företagets fortsatta utveckling framåt. Gillar du att vara "spindeln i nätet" med många kontakter kommer du antagligen att trivas hos oss. Du har kompetenta medarbetare i din organisation som arbetar som processingenjörer, mediaingenjörer, förpackningsutvecklare och fastighetsansvarig. Teknikavdelningen kommer också fortsätta att expandera med nya tjänster under nästa år. Miljön är präglad av god gemenskap, tillgängliga chefer och korta beslutsvägar. Vi erbjuder bra friskvårdsmöjligheter samt marknadsmässiga villkor i övrigt.

Sök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark (fd Adecco rekrytering). Ansökan sker genom att du registrerar dig via formuläret längre ner på sidan. Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester som urvalsverktyg. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Eriksson, 018-653306. Vi ser fram emot din ansökan senast den 4 december.

Varmt välkommen med din ansökan!

Recipharm i Uppsala (fd Kemwell) har en lång historia inom produktion av läkemedel som levereras till marknader runt om i världen. Recipharm i Uppsala är en kontraktstillverkare av läkemedel med för närvarande två fabriker i Uppsala. Här arbetar ca 220 personer med kemisk och farmaceutisk tablettillverkning, förpackning, processutveckling, underhåll, logistik, kvalitetsfrågor samt andra stödrelaterade frågor. Företaget omsätter ca 400 MSEK årligen med god lönsamhet och ingår sedan våren 2016 i Recipharm. Recipharm Uppsala AB är ett helägt dotterbolag till Recipharm. I planen för den framtida satsningen i Boländerna (Uppsala) ingår stora investeringar i ny utrustning som stöd för utvecklingen av processer för produktionen och flödet.
Jobbfakta

Ring Anette Eriksson, 018-65 33 06

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget