Receptions och konferensansvarig till Akademihotellet

Om jobbet

För vår kund Akademihotellet i centrala Uppsala söker vi nu en receptionist och konferensansvarig för ett konsultuppdrag. Uppdraget är på heltid, beräknas att starta i december och sedan fortlöpa i cirka sex månader med chans till förlängning. För tjänsten kommer du att bli anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan det att annonstiden löpt ut.
Vi ser fram mot att läsa din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som receptionistansvarig att ansvara för receptionen samt konferensverksamhet.
I rollen ingår även ett ansvar som arbetsledare, vilket bland annat innebär att du schemalägger arbetspass, stöttar medarbetarna i deras dagliga arbete, samt att du blir VD:s närmaste stöd i den dagliga verksamheten.
I din roll tar du tillsammans med kollegorna ansvar verksamhetens utveckling och viljan att bemöta gästerna på absolut bästa sätt!
I tjänsten kommer också innefatta visst helgarbete med cirka en helg i månaden.

Utbildning/erfarenhet

Det är ett krav att du har arbetat inom hotell och konferensverksamhet i liknande roll, samt att du har ledarerfarenhet sedan tidigare. Engelska och svenska i tal och skrift är ett krav. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse att formulera texter ur ett marknadsföringssyfte.
Du är en person som snabbt vill komma igång, och känner igen dig beskrivningen prestigelösa, engagerade och hjälpsamma.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.