Receptionist

Om jobbet

Arbetsbeskrivning
Som receptionist har du en central och mycket viktig roll på Relita. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att ta emot besökare,
svara i växeln, hantera inköp, posthantering och vara andra avdelningar
behjälplig utifrån behov. Du kommer ha mycket kontakt både externt med kunder och internt med alla medarbetare. Arbetsuppgifterna är således varierade och du bör därför trivas med att arbeta såväl högt som lågt och ha god servicekänsla.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta i en reception. Vi sätter stort värde i att du har rätt attityd, är prestigelös, utåtriktad och initiativrik. Vidare bör du trivas med att organisera, koordinera och planera samt vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Vi tror också att du arbetar bra tillsammans med andra, men att du samtidigt känner dig trygg i att arbeta självständigt med stort eget ansvar.

Du har goda datakunskaper i Word och Excel. Meriterande (ej ett krav) om du har relevant utbildning inom kontorsadministration (t.ex. från gymnasiet eller dylikt).

Är du rätt person för oss, erbjuds du en bred och varierad roll inom ett mycket spännande och expansivt företag med huvudkontor i Uppsala. Då tjänsten ska tillsättas snarast möjligt kommer urvalsprocessen att ske löpande. Skicka därför in din ansökan redan i dag!

Placering: Uppsala

Arbetstider: 07.00-16.00

Omfattning: heltid, tillsvidare (sex månaders provanställning)

Kontaktperson: Anna Stenkvist, personalchef, 070-688 18 79
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till marknadsledande i Mälardalen. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås och Örebro. Vi har ca 350 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planer finns att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008.