QD Sverige söker sin nästa juniora utvecklare – kan det vara du?

Academic Work · Data & IT · 16 jan

Om jobbet

Är du ny i karriären och vill vara med från början i byggande av vår kunds utvecklingsavdelning? På QD Sverige i Uppsala erbjuds du en ansvarsfull position på ett företag med korta beslutsvägar. Vill du jobba i en organisation där man lyfter varandras framgångar - sök denna tjänst idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för QD Sveriges räkning en junior webbutvecklare till deras kontor i Uppsala. QD Sverige är i en växande fas och behöver utöka med en till webbutvecklare för att hänga med i denna expansion.

QD Sverige har idag cirka 60 medarbetare på deras kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg och Uppsala. Ungefär hälften av dessa är stationerade i Uppsala - ett familjärt kontor där man månar om varandra. Idag har de ingen uttalad utvecklingsavdelning, men ser att en sådan avdelning ska byggas på sikt för att driva utvecklingen av bolagets affärssystem som idag är navet i verksamheten, både internt och mot kunderna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och QD Sveriges önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos QD Sverige. Vid rätt person finns chans till förlängt uppdrag och även överrekrytering till QD Sverige.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du till största del arbeta med webbprogrammering i JavaScript och HTLM. Du kommer bli en viktig del av vidareutvecklingen på QD Sverige och efter hand, när du blivit varm i kläderna, ges stor frihet att vara med och påverka.

Du kommer till exempel att:

Genomföra kundanpassningar och interna önskemål i företagets affärssystem

Jobba nära verksamheten och handha incidenthantering gällande exempelvis buggar och felmeddelanden

Komma med egna förbättringsförslag och driva utvecklingsprojekt i affärssystemet

Tjänsten passar dig som även har en social förmåga då rollen i vissa fall kan innefatta en del kundbesök där du får vara ansiktet utåt. Den passar dig som vill utvecklas och tror dig kunna göra detta inom en platt organisation där du får göra din röst hörd.

Som junior webbutvecklare hos QD Sverige kommer du bli erbjuden en 5-dagars utbildning i plattformen ServiceNow.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är nyexaminerad och känner att du vill satsa på din karriär i Uppsala.

Är utbildad systemvetare, datavetare eller motsvarande

Har ett gediget grundintresse av IT

Har erfarenhet av JavaScript och HTML sedan tidigare

Det är meriterande om du har erfarenhet av ServiceNow, men detta är inget krav.

Som person är du idérik och har ett logiskt tankesätt. Du bidrar gärna med innovativa lösningar och tar gärna på dig en ansvarsfull roll som ledare. Vidare är du en doer som tar tag i saker och drivs av att bocka av din to-do-list. Du ska uppskatta att jobba i Uppsala och ser en framtid i staden. Slutligen är du också strukturerad och tycker om att jobba systematiskt.

Övrig information
  • Start: Omgående start med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
  • Placering: Uppsala
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

QD Sverige är ett företag som erbjuder extern IT-avdelning och andra driftlösningar inom IT. Genom tillgänglighet och kompetens är företaget ett stöd i deras kunders IT-inköp och bidrar aktivt till att utveckla och förbättra kundernas verksamhet genom att erbjuda kvalitativa tjänster så att deras medarbetare obehindrat kan arbeta, kommunicera, spara, skicka, skriva ut och få stöd vid behov.