Psykiatrisjuksköterska till beroendemottagning

Om jobbet

Om uppdraget

Till akademiska sjukhuset i Uppsala söker vi psykiatrisjuksköterskor. Behovet finns från omgående och året ut. Även du som inte kan arbeta hela perioden är välkommen att söka.
På avdelningen ges behandling vid alkohol-, narkotika- och läkemedelsabstinens. Det förekommer även behandling till affektiva patienter med beroendeproblematik samt till patienter med smärtproblematik. Patienterna kommer till avdelningen via psykiatriska akutmottagningen eller beroendemedicinska-/laromottagningen, men vården kan även planeras tillsammans med kommunens beroendeenheter. All behandling utgår från en individuell vårdplan.

Vi står för boende och resor vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på en psykiatrisk avdelning.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Legitimerad sjuksköterska och vidareutbildning inom psykiatri.
Jobbfakta
Ort
Uppsala stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Tina Sundman, 070-2571400

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget